Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Assassin's Creed Valhalla

PS4 Assassins Creed Valhalla

  Art.nr: 1012997
  • Sjanger: Action/Eventyr
  • 1 spiller
  • PEGI: 18

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

800-tallet. De evige krigene og ressursmangel driver vikingkrigeren Eivor og hans klan med nordboere fra Norge over den iskalde Nordsjøen til Englands kongerike. Målet er å etablere et nytt permanent hjem, koste hva det koste vil.

I Assassin’s Creed® Valhalla er du Eivor, en knallhard vikingkriger som er oppfostret på fortellinger om kamp og ære. Utforsk en mystisk og vakker åpen verden med middelalderen i England som bakteppe. Plyndre fiender, utvikle en bosetning og sikre deg politisk makt for å få en plass blant gudene i Valhall.

Krigen vil rase. Kongeriker vil falle. Dette er vikingenes tid.

Skriv din egen vikingsaga

Avansert rollespillmekanikk lar deg styre hvordan din karakter utvikles og påvirker verden omkring deg. Hver eneste avgjørelse du tar, fra politiske allianser og krigsstrategier til dialog og utrustning, blir avgjørende for din vei mot toppen.

Brutale kamper

Bær to økser, sverd eller skjold og opplev vikingenes hensynsløse teknikk på nært hold. Halshugg dine fiender, drep dem på avstand eller snik deg opp til dem og utfør stealth-drap med kniven. Ta utfordringen fra det mest varierte utvalget av dødelige fiender noensinne i et Assassin's Creed-spill.

En åpen verden i middelalderen

La Norges nydelige, men ugjestmilde og værbitte kyst være igjen og dra til Englands vakre og avskrekkende kongerike. Lev deg inn i vikinglivet gjennom fiske, jakt, drikkeleker mm.

Led storslåtte plyndringer

Gå til angrep mot de saksiske troppene og deres festninger i England. Planlegg overraskelsesangrep fra ditt langskip og plyndre fiendens territorier for rikdommer og ressurser som tas med tilbake til ditt eget folk.

Bygg ut din bosetning

Tilpass plassen ved å reise og oppgradere bebyggelsen, blant annet en kaserne, smed og tatovør. Rekrutter nye medlemmer til knanen og skreddersy din vikingopplevelse.

Mercenary vikings

Lag og tilpass en unik vikingplyndrer til klanen og del den online med dine venner så de kan bruke den i sine egne plyndringer.

1012997 1012997 PS4 PS4 Assassins Creed Valhalla 4404ACVAL 800-tallet. De evige krigene og ressursmangel driver vikingkrigeren Eivor og hans klan med nordboere fra Norge over den iskalde Nordsjøen til Englands kongerike. Målet er å etablere et nytt permanent hjem, koste hva det koste vil.I Assassin’s Creed® Valhalla er du Eivor, en knallhard vikingkriger som er oppfostret på fortellinger om kamp og ære. Utforsk en mystisk og vakker åpen verden med middelalderen i England som bakteppe. Plyndre fiender, utvikle en bosetning og sikre deg politisk makt for å få en plass blant gudene i Valhall. Krigen vil rase. Kongeriker vil falle. Dette er vikingenes tid. Skriv din egen vikingsagaAvansert rollespillmekanikk lar deg styre hvordan din karakter utvikles og påvirker verden omkring deg. Hver eneste avgjørelse du tar, fra politiske allianser og krigsstrategier til dialog og utrustning, blir avgjørende for din vei mot toppen.Brutale kamperBær to økser, sverd eller skjold og opplev vikingenes hensynsløse teknikk på nært hold. Halshugg dine fiender, drep dem på avstand eller snik deg opp til dem og utfør stealth-drap med kniven. Ta utfordringen fra det mest varierte utvalget av dødelige fiender noensinne i et Assassin's Creed-spill.En åpen verden i middelalderenLa Norges nydelige, men ugjestmilde og værbitte kyst være igjen og dra til Englands vakre og avskrekkende kongerike. Lev deg inn i vikinglivet gjennom fiske, jakt, drikkeleker mm.Led storslåtte plyndringerGå til angrep mot de saksiske troppene og deres festninger i England. Planlegg overraskelsesangrep fra ditt langskip og plyndre fiendens territorier for rikdommer og ressurser som tas med tilbake til ditt eget folk.Bygg ut din bosetningTilpass plassen ved å reise og oppgradere bebyggelsen, blant annet en kaserne, smed og tatovør. Rekrutter nye medlemmer til knanen og skreddersy din vikingopplevelse.Mercenary vikingsLag og tilpass en unik vikingplyndrer til klanen og del den online med dine venner så de kan bruke den i sine egne plyndringer. PlayStation Spill 4,4 5 429 NOK 429 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill