Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Anthem til PS4

PS4 Anthem

  Art.nr: 1006978
  • Action/RPG
  • PEGI 16
  • 1 spiller (multiplayer online)
  • Foreløpig releasedato: 22.02.2019

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

I Anthem foregår handlingen på en planet der gudene har forlatt planeten uferdig og dens urgamle teknologi er igjen. Onde krefter leter etter denne teknologien for å ta over planeten og det er opp til deg å stoppe dette fra å skje. Begi deg ut på rollen som Freelancer - en elitesoldat som er utrustet med Javelin-exodrakt som gjør at du kan ta deg av alt som kommer din vei.

Skreddersy din exodrakt

Velg blant et arsenal av tilpasningsbare exodrakter: Hver gang du entrer verden som Freelancer får du mulighet til å velge en kraftig Javelin-exodrakt - en rustning som er laget for å gi piloten utrolige angreps- og forsvarsevner. Beveg deg med utrolig hastighet, fly med raketten du har på ryggen over hele himmelen eller svøm ned i dypet under havoverflaten. Når du spiller forbedrer du både dine egne evner som Javelin-pilot men også din exodrakts kampferdigheter og bevegelseevner.

Spill med vennene dine

Gå sammen med opptil tre andre spillere og skaff dere høyteknologiske, håndlagde, unike og kraftige exodrakter. Utforsk vidstrakte ruiner, kjemp mot livsfarlige fiender og skaff dere overjordiske evner. For hvert oppdrag blir både du og exodrakten din sterkere. Bekjemp farene i en verden som stadig endrer seg. Reis sammen forent for å bekjempe ondskapen som skuler seg i dette universet. 

Oppdag en åpen verden

Utforsk en mystisk og farlig verden som hele tiden forandrer seg: Frostbite-motoren gir Anthem et storstilt utseende med en åpen verden som utvikles, er uforutsigbar og hele tiden tilbyr nye farer og fiender. Anthem forandres og vokser over tid - med nye hendelser, utfordringer og verdensomspennende hendelser. Verdenen er både vakker og livsfarlig - og den utfordrer deg strategisk på hver ekspedisjon du gir deg ut på med Freelancer-teamet ditt.

PS4 PS4 Anthem 5030944121498 I Anthem foregår handlingen på en planet der gudene har forlatt planeten uferdig og dens urgamle teknologi er igjen. Onde krefter leter etter denne teknologien for å ta over planeten og det er opp til deg å stoppe dette fra å skje. Begi deg ut på rollen som Freelancer - en elitesoldat som er utrustet med Javelin-exodrakt som gjør at du kan ta deg av alt som kommer din vei. Skreddersy din exodrakt Velg blant et arsenal av tilpasningsbare exodrakter: Hver gang du entrer verden som Freelancer får du mulighet til å velge en kraftig Javelin-exodrakt - en rustning som er laget for å gi piloten utrolige angreps- og forsvarsevner. Beveg deg med utrolig hastighet, fly med raketten du har på ryggen over hele himmelen eller svøm ned i dypet under havoverflaten. Når du spiller forbedrer du både dine egne evner som Javelin-pilot men også din exodrakts kampferdigheter og bevegelseevner. Spill med vennene dine Gå sammen med opptil tre andre spillere og skaff dere høyteknologiske, håndlagde, unike og kraftige exodrakter. Utforsk vidstrakte ruiner, kjemp mot livsfarlige fiender og skaff dere overjordiske evner. For hvert oppdrag blir både du og exodrakten din sterkere. Bekjemp farene i en verden som stadig endrer seg. Reis sammen forent for å bekjempe ondskapen som skuler seg i dette universet.  Oppdag en åpen verden Utforsk en mystisk og farlig verden som hele tiden forandrer seg: Frostbite-motoren gir Anthem et storstilt utseende med en åpen verden som utvikles, er uforutsigbar og hele tiden tilbyr nye farer og fiender. Anthem forandres og vokser over tid - med nye hendelser, utfordringer og verdensomspennende hendelser. Verdenen er både vakker og livsfarlig - og den utfordrer deg strategisk på hver ekspedisjon du gir deg ut på med Freelancer-teamet ditt. PlayStation Spill 179 NOK 179 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill