Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain til Playstation 4

Konami Metal Gear Solid V: TPP (PS4)

  Art.nr: 222037
  • 1 spiller
  • Action/eventyr
  • PEGI 18

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain er det nyeste tilskuddet i Metal Gear Solid-serien. Basert på spillmotoren Fox Engine får du banebrytende grafikk og en fantastisk spillopplevelse.

I spillet spiller du som Snake med den kalde krigen som bakgrunn. Du må ta opp jakten på den hemmelige gruppen XOF i en verden som drives av hevn.

Konami Konami Metal Gear Solid V: TPP (PS4) 108018 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain er det nyeste tilskuddet i Metal Gear Solid-serien. Basert på spillmotoren Fox Engine får du banebrytende grafikk og en fantastisk spillopplevelse.I spillet spiller du som Snake med den kalde krigen som bakgrunn. Du må ta opp jakten på den hemmelige gruppen XOF i en verden som drives av hevn. PlayStation Spill 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill