Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bundle: PS4 Slim 500 GB + Fortnite Neo Versa

Sony PlayStation 4 Slim 500GB + Fortnite

  Art.nr: 1009633
 • Spektakulær HDR-grafikk
 • Favorittapper for underholdning
 • DualShock 4-håndkontroll
 • 500 GB harddisk
 • Fortnite Neo Versa

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Opplev en mer elegant og kompakt PS4 med fantastisk ytelse i en lekker innpakning. PS4 Slim tar seg flott ut i et hvert hjem og byr på fantastisk underholdning i alle sjangre. 

Neo Versa Bundle

I denne pakken får du både spillkonsollen PS4 Slim 500 GB og din egen utgave av gigantsuksessen Fortnite, med følgende godsaker på kjøpet:

 • Epic Neo Versa Outfit (kun tilgjengelig i Battle Royale og Creative Mode)
 • Epic Neo Phrenzy Back Bling (kun tilgjengelig i Battle Royale og Creative Mode)
 • 2 000 V-Bucks

Overlegen kontroll

Den trådløse DualShock 4-håndkontrollen har blitt oppdatert med et nytt utseende, inkludert et mer synlig og fargesterkt lyspanel på baksiden, som legger mer spillmagi i hendene dine. Det er den mest ergonomiske og intuitive PlayStation-kontrollen noensinne.

Share Play

Inviter venner til å delta i eventyrene dine i flerspillermoduser, eller la dem overta styringen og spille for deg – selv om de ikke eier spillet. Alt er mulig med PlayStation Share Play.

Fjernspill

Strøm spillene dine til datamaskinen din (PC eller Mac), PlayStation Vita- eller Sony Xperia-enheter gjennom ditt trådløse nettverk hjemme. Med fjernspilling er du ikke lenger lenket til TV-en.

1009633 Sony Sony PlayStation 4 Slim 500GB + Fortnite 9940609 Opplev en mer elegant og kompakt PS4 med fantastisk ytelse i en lekker innpakning. PS4 Slim tar seg flott ut i et hvert hjem og byr på fantastisk underholdning i alle sjangre.  Neo Versa Bundle I denne pakken får du både spillkonsollen PS4 Slim 500 GB og din egen utgave av gigantsuksessen Fortnite, med følgende godsaker på kjøpet: Epic Neo Versa Outfit (kun tilgjengelig i Battle Royale og Creative Mode)Epic Neo Phrenzy Back Bling (kun tilgjengelig i Battle Royale og Creative Mode)2 000 V-Bucks Overlegen kontroll Den trådløse DualShock 4-håndkontrollen har blitt oppdatert med et nytt utseende, inkludert et mer synlig og fargesterkt lyspanel på baksiden, som legger mer spillmagi i hendene dine. Det er den mest ergonomiske og intuitive PlayStation-kontrollen noensinne. Share Play Inviter venner til å delta i eventyrene dine i flerspillermoduser, eller la dem overta styringen og spille for deg – selv om de ikke eier spillet. Alt er mulig med PlayStation Share Play. Fjernspill Strøm spillene dine til datamaskinen din (PC eller Mac), PlayStation Vita- eller Sony Xperia-enheter gjennom ditt trådløse nettverk hjemme. Med fjernspilling er du ikke lenger lenket til TV-en. PlayStation Konsoll 4,8 4 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill & Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Konsoll