Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

En elegant og mindre PlayStation 4

Sony PlayStation 4 Slim 500GB

  Art.nr: 1005091
 • Fantastisk HDR-grafikk
 • Favorittapper for underholdning
 • DualShock 4-håndkontroll

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 333,-

Delbetal fra 323,-/mnd Info

Info
Sony PlayStation 4 Slim 500GB F
En elegant og mindre PlayStation 4

3 333,-


 • pris: 3 572,-
Legg pakken i handlevognen
Sony PlayStation 4 Slim 500GB F
En elegant og mindre PlayStation 4

3 333,-


 • pris: 3 812,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Opplev en mer elegant og mindre PS4 med en fantastisk spillytelse som alltid er der for spilleren.

 • Opplev de utrolig livlige og sterke fargene med fantastisk HDR-grafikk.
 • Organiser dine spill og apper, og del med vennene dine gjennom et nytt og intuitivt grensesnitt
 • Lagre dine spill, apper, skjermbilder og videoklipp på den integrerte lagringsplassen på 500 GB.
 • Alle de beste TV-programmene, filmene og mye mer fra dine favorittapper for underholdning.
 • 1 stk DualShock 4-håndkontroll, Chat-headset, HDMI-kabel, microUSB-kabel og nettverkskabel er inkludert

Enestående kontroll

De trådløse DUALSHOCK 4-håndkontrollene har blitt oppgradert med et nytt utseende og en ny følelse, inklusivt en mer synlig og fargesterk lysskinne, så du har mer av spillet i hendene dine. Det er den mest ergonomiske og intuitive PlayStation-kontrollen noensinne.

Share Play

Inviter venner til å delta i dine eventyr gjennom utfordringer med flere spillere eller la dem ta over spillet for deg - til og med om de ikke eier spillet selv.

Avstandsspill

Strøm spillene til din datamaskin (PC eller Mac), PlayStation Vita- eller Sony Xperia-enheter over ditt trådløse hjemmenettverk - du trenger ikke lenger å kun spille på TV'en.

1005091 1005091 Sony Sony PlayStation 4 Slim 500GB 1018745 Opplev en mer elegant og mindre PS4 med en fantastisk spillytelse som alltid er der for spilleren. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Opplev de utrolig livlige og sterke fargene med fantastisk HDR-grafikk.Organiser dine spill og apper, og del med vennene dine gjennom et nytt og intuitivt grensesnittLagre dine spill, apper, skjermbilder og videoklipp på den integrerte lagringsplassen på 500 GB.Alle de beste TV-programmene, filmene og mye mer fra dine favorittapper for underholdning.1 stk DualShock 4-håndkontroll, Chat-headset, HDMI-kabel, microUSB-kabel og nettverkskabel er inkludert Enestående kontroll De trådløse DUALSHOCK 4-håndkontrollene har blitt oppgradert med et nytt utseende og en ny følelse, inklusivt en mer synlig og fargesterk lysskinne, så du har mer av spillet i hendene dine. Det er den mest ergonomiske og intuitive PlayStation-kontrollen noensinne. Share Play Inviter venner til å delta i dine eventyr gjennom utfordringer med flere spillere eller la dem ta over spillet for deg - til og med om de ikke eier spillet selv. Avstandsspill Strøm spillene til din datamaskin (PC eller Mac), PlayStation Vita- eller Sony Xperia-enheter over ditt trådløse hjemmenettverk - du trenger ikke lenger å kun spille på TV'en. PlayStation Konsoll 5 3 3333 NOK 3333 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Konsoll