Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Kablet gamingheadset til Nintendo Switch

Trust GXT404R RANA HEADSET SWITCH

  Art.nr: 1015683
  • Vinklede 40 mm-elementer
  • Kablet og over-ear
  • 1 meter kabel
  • Innebygd volum- og mutekontroll
  • Justerbar mikrofon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Trust GXT404R Rana Gaming Headset er et gamingheadset laget for Nintendo Switch. Med nøyaktig lydgjengivelse og vinklede elementer får du god lyd fra et rimelig headset. Hodetelefonene er kablet med 1 meter lang kabel som har en kontrollenhet for justering av volum og mute. Dette er et ypperlig headset for deg som bare vil ha litt fred når du spiller Switch på bussen, toget, flyet eller i baksetet til bilen.

Justerbar mikrofon

Med GTX404R Rana Headset får du behagelige øreklokker med kraftig lyd. De 40 mm store vinklede elementene gir deg tydelig lyd som lar deg fordype deg ekstra godt ned i spillet. Hodetelefonene er også utstyrt med en justerbar mikrofon som enkelt kan vinkles opp om du ikke har behov for den, samt en knapp under ene klokken for å skru av/på mute-funksjonen.

Gamingheadset til Nintendo Switch
1015683 1015683 Trust Trust GXT404R RANA HEADSET SWITCH 23439 Trust GXT404R Rana Gaming Headset er et gamingheadset laget for Nintendo Switch. Med nøyaktig lydgjengivelse og vinklede elementer får du god lyd fra et rimelig headset. Hodetelefonene er kablet med 1 meter lang kabel som har en kontrollenhet for justering av volum og mute. Dette er et ypperlig headset for deg som bare vil ha litt fred når du spiller Switch på bussen, toget, flyet eller i baksetet til bilen.Justerbar mikrofonMed GTX404R Rana Headset får du behagelige øreklokker med kraftig lyd. De 40 mm store vinklede elementene gir deg tydelig lyd som lar deg fordype deg ekstra godt ned i spillet. Hodetelefonene er også utstyrt med en justerbar mikrofon som enkelt kan vinkles opp om du ikke har behov for den, samt en knapp under ene klokken for å skru av/på mute-funksjonen. Nintendo Tilbehør 279 NOK 279 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Tilbehør