Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Mykt reisefutteral for Nintendo Switch Lite

Trust GXT1240 TADOR SOFTCASE SWITCHLITE

  Art.nr: 1015685
  • For Nintendo Switch Lite
  • Beskyttende futteral
  • Glidelås
  • Ekstra oppbevaringslomme
  • Mål: 230 x 125 x 20 mm

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Trust GXT1240 Tador Softcase er en enkel og praktisk måte å beskytte din Nintendo Switch Lite fra støt og riper. Det myke futteralet er utstyrt med en ekstra lomme for tilbehør, og det beskytter mot støv, skitt og riper. Legg Switch Liten nedi veska, ta med deg et par-tre spill og ta det med deg på helgeturen uten å måtte bekymre deg for hvor grisete og støvete den blir av å ligge i sekken.

Reisefutteral for Nintendo Switch Lite
1015685 1015685 Trust Trust GXT1240 TADOR SOFTCASE SWITCHLITE 23738 Trust GXT1240 Tador Softcase er en enkel og praktisk måte å beskytte din Nintendo Switch Lite fra støt og riper. Det myke futteralet er utstyrt med en ekstra lomme for tilbehør, og det beskytter mot støv, skitt og riper. Legg Switch Liten nedi veska, ta med deg et par-tre spill og ta det med deg på helgeturen uten å måtte bekymre deg for hvor grisete og støvete den blir av å ligge i sekken. Nintendo Tilbehør 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Tilbehør