Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nintendo Switch ratt (2 stk)

Trust GXT 1228 Switch Joy-Con Racing Wheels

  Art.nr: 1002727
  • 2 ratt
  • Passer til Nintendo Switch
  • Alle knapper er tilgjengelige
  • Lav vekt
  • Enkel å bruke

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Trust GXT 1228 Switch Joy-Con Racing Wheels er to ratt til din Nintendo Switch, som gjør spillopplevelse din mer realistisk. Alle knappene på håndkontroll er tilgjengelig, og hjulet har en lett konstruksjon.

Trust GXT 1228 er perfekt hvis deg som vil race med en kompis, begge rattene er kompatible med både venstre og høyre håndkontroll. De er veldig enkle å bruke, du fester en Nintendo Switch håndkontroll i midten av rattet og deretter er det bare å sette i gang å kjøre.

Trust Trust GXT 1228 Switch Joy-Con Racing Wheels 22370 Trust GXT 1228 Switch Joy-Con Racing Wheels er to ratt til din Nintendo Switch, som gjør spillopplevelse din mer realistisk. Alle knappene på håndkontroll er tilgjengelig, og hjulet har en lett konstruksjon. Trust GXT 1228 er perfekt hvis deg som vil race med en kompis, begge rattene er kompatible med både venstre og høyre håndkontroll. De er veldig enkle å bruke, du fester en Nintendo Switch håndkontroll i midten av rattet og deretter er det bare å sette i gang å kjøre. Nintendo Tilbehør 179 NOK 179 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Tilbehør