Joy-Con håndkontroller til Nintendo Switch

Nintendo Switch Joy-Con Pair Neon Red, Blue

  Art.nr: 241650
 • Passer til Nintendo Switch
 • Høyre og venstre håndkontroll
 • Neon Red & Blue-variant
 • Joy-Con strap

Internett

Forventet på lager: 15.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nintendo Joy-Con

Nintendo Switch har to kontrollere som arbeider sammen: en på hver side av spillkonsollen. Håndkontrollen har funksjoner som muliggjør nye måter å spille på. De kan brukes enkeltvis eller hvis du har en høyre og venstre-enhet, sammen som en håndkontroll når de kobles til et Joy-Con Grip. De kan også tilkobles direkte til konsollen(skjermen) for mobil gaming.

Hver Joy-Con håndkontroll har et fullt oppsett med taster for å kunne benyttes som en individuell håndkontroll. Hver håndkontroll inneholder også en egen gyro-sensor og akselerometer for bevegelseskontroll.

Pakken inneholder:

 • Joy-Con (R) Blue
 • Joy-Con (L) Neon Red
 • Joy-Con Wrist straps
241650 Nintendo Nintendo Switch Joy-Con Pair Neon Red, Blue 212002 Nintendo Joy-Con Nintendo Switch har to kontrollere som arbeider sammen: en på hver side av spillkonsollen. Håndkontrollen har funksjoner som muliggjør nye måter å spille på. De kan brukes enkeltvis eller hvis du har en høyre og venstre-enhet, sammen som en håndkontroll når de kobles til et Joy-Con Grip. De kan også tilkobles direkte til konsollen(skjermen) for mobil gaming. Hver Joy-Con håndkontroll har et fullt oppsett med taster for å kunne benyttes som en individuell håndkontroll. Hver håndkontroll inneholder også en egen gyro-sensor og akselerometer for bevegelseskontroll. Pakken inneholder: Joy-Con (R) BlueJoy-Con (L) Neon RedJoy-Con Wrist straps Nintendo Tilbehør 5 4 849 NOK 849 NewCondition PreOrder
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. Nintendo
 4. Nintendo Tilbehør