Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Joy-Con håndkontroller til Nintendo Switch

Nintendo Switch Joy-Con Pair Neon Green, Neon Pink

  Art.nr: 1014087
 • Passer til Nintendo Switch
 • Høyre og venstre håndkontroll
 • Neon Green / Neon Pink-variant
 • Joy-Con strap
 • HD rumble

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Nintendo Switch har to kontrollere som arbeider sammen: en på hver side av spillkonsollen. Håndkontrollen har funksjoner som muliggjør nye måter å spille på. De kan brukes enkeltvis eller hvis du har en høyre og venstre-enhet, sammen som en håndkontroll når de kobles til et Joy-Con Grip. De kan også tilkobles direkte til konsollen (skjermen) for mobil gaming.

Hver Joy-Con håndkontroll har et fullt oppsett med taster for å kunne benyttes som en individuell håndkontroll. Hver håndkontroll inneholder også en egen gyro-sensor og akselerometer for bevegelseskontroll.

HD-rumble-funksjon

Håndkontrollene har HD-rumble-funksjoner innebygd. HD-rumble gir en forsterket og større spillopplevelse enn hva bare lyd, enkle vibrasjoner og bilde gir. HD-rumble føles realistisk og lar deg oppleve spillets detaljer rett i fingertuppene.

Pakken inneholder:

 • Joy-Con (R) Neon Pink
 • Joy-Con (L) Neon Green
 • Joy-Con Wrist straps

Joy-Con Grip selges separat.

Nintendo Joy-Con håndkontroller
1014087 1014087 Nintendo Nintendo Switch Joy-Con Pair Neon Green, Neon Pink 212021 Nintendo Switch har to kontrollere som arbeider sammen: en på hver side av spillkonsollen. Håndkontrollen har funksjoner som muliggjør nye måter å spille på. De kan brukes enkeltvis eller hvis du har en høyre og venstre-enhet, sammen som en håndkontroll når de kobles til et Joy-Con Grip. De kan også tilkobles direkte til konsollen (skjermen) for mobil gaming. Hver Joy-Con håndkontroll har et fullt oppsett med taster for å kunne benyttes som en individuell håndkontroll. Hver håndkontroll inneholder også en egen gyro-sensor og akselerometer for bevegelseskontroll.HD-rumble-funksjonHåndkontrollene har HD-rumble-funksjoner innebygd. HD-rumble gir en forsterket og større spillopplevelse enn hva bare lyd, enkle vibrasjoner og bilde gir. HD-rumble føles realistisk og lar deg oppleve spillets detaljer rett i fingertuppene. Pakken inneholder: Joy-Con (R) Neon PinkJoy-Con (L) Neon GreenJoy-Con Wrist strapsJoy-Con Grip selges separat. Nintendo Tilbehør 4,7 6 829 NOK 829 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. Nintendo
 4. Nintendo Tilbehør