Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nintendo Joy-Con Charging Grip

Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip

  Art.nr: 241662
  • Lad mens du spiller
  • Tilpasset Joy-Con håndkontroller
  • Originalt tilbehør

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Nintendo Joy-Con Charging Grip

Håndkontrollsgrep for Nintendo Switch som smidig kombinerer venstre og høyre kontroll til en større, mer stabil kontroll. En fordel med å tilkoble på de to Joy-Con håndkontrollene er at du oppnår bedre presisjon i spillene dine. Dessuten lader også Joy-Con Charging Grip håndkontrollene samtidig som du spiller. 

OBS! Joy-Con håndkontroller selges separat.

241662 Nintendo Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip 212006-00 Nintendo Joy-Con Charging Grip Håndkontrollsgrep for Nintendo Switch som smidig kombinerer venstre og høyre kontroll til en større, mer stabil kontroll. En fordel med å tilkoble på de to Joy-Con håndkontrollene er at du oppnår bedre presisjon i spillene dine. Dessuten lader også Joy-Con Charging Grip håndkontrollene samtidig som du spiller. OBS! Joy-Con håndkontroller selges separat. Nintendo Tilbehør 5 1 369 NOK 369 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Tilbehør