Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Originalt futteral til Nintendo Switch

Nintendo Switch Case & Screen Protector

  Art.nr: 241672
  • Spesielt tilpasset Nintendo Switch
  • Slim design
  • Displaybeskyttelse medfølger

Internett

Forventet på lager: 06.05.2020

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nintendo Switch Case & Screen Protector 

Ta med deg Nintendo Switchen din overalt uten å bekymre deg over riper og støt som kan forekomme. Dette original futteralet fra Nintendo beskytter absolutt alle Switchens kanter og overflater for støv, støt og riper. 

Displaybeskyttelse medfølger

Den fine skjermen til Nintendo Switch fortjener å være ripefri! Med i denne pakken medfølger en displaybeskyttelse som er enkel og sette på og som beskytter skjermen mot riper.   

241672 Nintendo Nintendo Switch Case & Screen Protector 212008 Nintendo Switch Case & Screen Protector  Ta med deg Nintendo Switchen din overalt uten å bekymre deg over riper og støt som kan forekomme. Dette original futteralet fra Nintendo beskytter absolutt alle Switchens kanter og overflater for støv, støt og riper.  Displaybeskyttelse medfølger Den fine skjermen til Nintendo Switch fortjener å være ripefri! Med i denne pakken medfølger en displaybeskyttelse som er enkel og sette på og som beskytter skjermen mot riper.    Nintendo Tilbehør 5 2 329 NOK 329 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Tilbehør