Zelda: Link´s Awakening

Nintendo Zelda: Link´s Awakening

  Art.nr: 1010448
  • Eventyr
  • 1 Spiller
  • PEGI 7

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Et av de mest populære spillene i The Legend of Zelda-serien er endelig tilbake, over 26 år etter at den først ble utgitt til Game Boy.

 

Etter en sterk storm blir Link vasket på land på den mystiske øya Koholint. For å vende hjem må han ta fatt på et farlig eventyr fullt av skumle huler og forferdelige monstre.

 

Denne moderne tolkningen av eventyret inkluderer mange av de unike elementene som dukket opp i det originale spillet. For eksempel rom inspirert av 2D-plattformspill og karakterer som stammer fra andre spillserier enn The Legend of Zelda.

1010448 Nintendo Nintendo Zelda: Link´s Awakening 211098 Et av de mest populære spillene i The Legend of Zelda-serien er endelig tilbake, over 26 år etter at den først ble utgitt til Game Boy. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen>   Etter en sterk storm blir Link vasket på land på den mystiske øya Koholint. For å vende hjem må han ta fatt på et farlig eventyr fullt av skumle huler og forferdelige monstre.   Denne moderne tolkningen av eventyret inkluderer mange av de unike elementene som dukket opp i det originale spillet. For eksempel rom inspirert av 2D-plattformspill og karakterer som stammer fra andre spillserier enn The Legend of Zelda. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Nintendo Spill 5 1 590 NOK 590 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Spill