Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Nintendo Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

  Art.nr: 1012177
  • Utgivelse: 29-05-2020
  • Sjanger: Rollespill
  • 1 spiller
  • PEGI 12

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ta kampen mot en mekanisk trussel mens du oppdager Shulks opprinnelse. Du har et sverd som kan vise fremtiden og knuse motstanderne dine med kraftige kjedeangrep. For å gjøre fremskritt i den mystiske verdenen, må du tenke strategisk.

Mens eventyret pågår vil du møte Mechon og mange dyr der noen av dem er ufarlige, men som også kan være av det livsfarlige slaget. Oppgrader teamet ditt med våpenferdigheter og gjenstander som øker sjansene dine for å komme videre.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition har en ny ekstrahistorie kalt Future Connected, forbedret grafikk og et remasteret lydspor.

1012177 Nintendo Nintendo Xenoblade Chronicles: Definitive Edition 211122 Ta kampen mot en mekanisk trussel mens du oppdager Shulks opprinnelse. Du har et sverd som kan vise fremtiden og knuse motstanderne dine med kraftige kjedeangrep. For å gjøre fremskritt i den mystiske verdenen, må du tenke strategisk. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Mens eventyret pågår vil du møte Mechon og mange dyr der noen av dem er ufarlige, men som også kan være av det livsfarlige slaget. Oppgrader teamet ditt med våpenferdigheter og gjenstander som øker sjansene dine for å komme videre. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition har en ny ekstrahistorie kalt Future Connected, forbedret grafikk og et remasteret lydspor. Nintendo Spill 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Spill