Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Opplev Super Mario 3D All-Stars sammen!

Nintendo Super Mario 3D All Stars

  Art.nr: 1014400
  • Sjanger: Plattform / action
  • 1–2 spillere
  • PEGI: 7
  • Maks 1 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Kjøp den ultimate samlingen av Super Mario 3D til Nintendo Switch. I Super Mario 3D All-Stars får du oppdaterte versjoner med høyere oppløsning av Marios tre største eventyr – Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Spill de tre klassiske spillene hjemme eller på reise med Nintendo Switch.

Super Mario 64

Opplev Marios fantastiske 3D-debut i Super Mario 64. Med et tidløst kontrolloppsett som er brukt i alle 3D-Mario-spill siden denne utgivelsen får du garantert en bra opplevelse. Hopp fra vegger, gjør en backflip og utforske de mange tavlene i prinsesse Peach sitt slott og samle på Power Stars for å sette en stopper for Bowsers fæle planer.

Super Mario Sunshine

På tide å dra på stranda. Mario reiser til den vakre Delfino-øya for en tropisk ferie med sine venner. Vel framme på øya oppdager han at han må sette en stopper for en slu skyggefigur med hjelp av sin venn og vannpumpe F.L.U.D.D. som gjør det mulig for Mario å reise mellom forskjellige verdener på ulike unike måter.

Super Mario Galaxy

Mario drar på et intergalaktisk eventyr for å hjelpe Rosalina og prinsesse Peach fra Bowsers astronomisk grusomme planer. Hopp fra planet til planet og utfordre tyngdekraften. Du kan velge mellom å styre med motion control eller gi en Joy-Con til en venn i Co-Star Mode.

1014400 1014400 Nintendo Nintendo Super Mario 3D All Stars 211144 Kjøp den ultimate samlingen av Super Mario 3D til Nintendo Switch. I Super Mario 3D All-Stars får du oppdaterte versjoner med høyere oppløsning av Marios tre største eventyr – Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Spill de tre klassiske spillene hjemme eller på reise med Nintendo Switch.Super Mario 64Opplev Marios fantastiske 3D-debut i Super Mario 64. Med et tidløst kontrolloppsett som er brukt i alle 3D-Mario-spill siden denne utgivelsen får du garantert en bra opplevelse. Hopp fra vegger, gjør en backflip og utforske de mange tavlene i prinsesse Peach sitt slott og samle på Power Stars for å sette en stopper for Bowsers fæle planer.Super Mario SunshinePå tide å dra på stranda. Mario reiser til den vakre Delfino-øya for en tropisk ferie med sine venner. Vel framme på øya oppdager han at han må sette en stopper for en slu skyggefigur med hjelp av sin venn og vannpumpe F.L.U.D.D. som gjør det mulig for Mario å reise mellom forskjellige verdener på ulike unike måter.Super Mario GalaxyMario drar på et intergalaktisk eventyr for å hjelpe Rosalina og prinsesse Peach fra Bowsers astronomisk grusomme planer. Hopp fra planet til planet og utfordre tyngdekraften. Du kan velge mellom å styre med motion control eller gi en Joy-Con til en venn i Co-Star Mode. Nintendo Spill 4,4 7 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Spill