Pokémon Sword til Nintendo Switch

Nintendo Pokémon Sword

  Art.nr: 1010500
 • Slippes 15.11.19
 • Eventyrspill, rollespill
 • 1 spiller (flerspiller online)
 • PEGI 7

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

I Pokémon Sword ønskes du velkommen til regionen Galar, som er stappfull av nye pokémoner å fange og nye skoler å besøke. Tar du utfordringen å skulle bli Pokémon-mester på ny?

For å bli Pokémon-mester må du utfordre og beseire et antall skoler i Galar. Hver skole har selvsagt en dyktig leder. Én av lederne heter Nessa og er ekspert på vannpokémoner, mens andre motstandere har andre styrker og svakheter.

I spillmodusen Max Raid Battles møter du gigantiske og supersterke pokémoner som kalles dynamax-pokémoner. I MRB-modusen kan du samarbeide med opptil tre andre trenere (online eller offline) for å utfordre ville dynamax-pokémoner i Galar. 

Dynamax-pokémoner er noe som er unikt for visse plasser rundt om i Galar-regionen. Når du klarer å overvinne én av dem, får alle som bidro være med å kaste en pokéball for å prøve å fange dynamax-pokémonen som akkurat ble beseiret. Pokémon Sword gir både nybegynneren og veteranen mye spennende å bryne seg på!

Se også

Se også på denne

(2 stk)
 • Slippes 15.11.19
 • Eventyrspill, rollespill
 • 1 spiller (flerspiller online)

598,-

Se også

Se også på denne

(2 stk)
 • Slippes 15.11.19
 • Eventyrspill, rollespill
 • 1 spiller (flerspiller online)

598,-

1010500 Nintendo Nintendo Pokémon Sword 211099 I Pokémon Sword ønskes du velkommen til regionen Galar, som er stappfull av nye pokémoner å fange og nye skoler å besøke. Tar du utfordringen å skulle bli Pokémon-mester på ny? *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> For å bli Pokémon-mester må du utfordre og beseire et antall skoler i Galar. Hver skole har selvsagt en dyktig leder. Én av lederne heter Nessa og er ekspert på vannpokémoner, mens andre motstandere har andre styrker og svakheter. I spillmodusen Max Raid Battles møter du gigantiske og supersterke pokémoner som kalles dynamax-pokémoner. I MRB-modusen kan du samarbeide med opptil tre andre trenere (online eller offline) for å utfordre ville dynamax-pokémoner i Galar.  Dynamax-pokémoner er noe som er unikt for visse plasser rundt om i Galar-regionen. Når du klarer å overvinne én av dem, får alle som bidro være med å kaste en pokéball for å prøve å fange dynamax-pokémonen som akkurat ble beseiret. Pokémon Sword gir både nybegynneren og veteranen mye spennende å bryne seg på! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Nintendo Spill 4 2 590 NOK 590 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. Nintendo
 4. Nintendo Spill