Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mario Kart Live: Home Circuit Luigi Edition

Nintendo Mario Kart Live Home Circuit Luigi

  Art.nr: 1014433
  • Lag dine egne bilbane
  • 1–4 spillere lokalt
  • Settet inkluderer én Luigi-bil og flere tilbehør

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Potteplantene ved vinduet? Sjikaner. Putene i sofaen? Autovern. Nå kan du forvandle hele stua til en vaskeekte bilbane og kjøre Nintendo Mario Kart Live! I samarbeid med Velan Studios har Nintendo skapt en spillopplevelse til Switch og Switch Lite som kombinerer det virtuelle med det virkelige på en råmorsom måte. Sett opp dine egne løyper rundt i hjemmet og bruk hva du har av leker, lys og løsøre til å skape den rette stemningen. Denne pakken består av én oppladbar Luigi-bil og forskjellig tilbehør.

Konkurrer på hjemmebane

Den fjernstyrte Luigi-bilen har et integrert kamera og kommuniserer trådløst med sin Nintendo Switch eller Switch Lite. Dermed kan du styre bilen ved hjelp av Switch, som i tillegg legger inn virtuelle motstandere og effekter, konkurranser og tilpasningsmuligheter. Bare sett opp portene, fyr opp din Nintendo Switch og konkurrer mot koopalings i ditt svært lokale Grand Prix for å låse opp nye skins for å tilpasse baner og drakter for Luigi og Mario (kjøpes separat). Totalt kan fire spille mot hverandre lokalt i flerspillermodus. 

1014433 Nintendo Nintendo Mario Kart Live Home Circuit Luigi 212037 Potteplantene ved vinduet? Sjikaner. Putene i sofaen? Autovern. Nå kan du forvandle hele stua til en vaskeekte bilbane og kjøre Nintendo Mario Kart Live! I samarbeid med Velan Studios har Nintendo skapt en spillopplevelse til Switch og Switch Lite som kombinerer det virtuelle med det virkelige på en råmorsom måte. Sett opp dine egne løyper rundt i hjemmet og bruk hva du har av leker, lys og løsøre til å skape den rette stemningen. Denne pakken består av én oppladbar Luigi-bil og forskjellig tilbehør.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Konkurrer på hjemmebaneDen fjernstyrte Luigi-bilen har et integrert kamera og kommuniserer trådløst med sin Nintendo Switch eller Switch Lite. Dermed kan du styre bilen ved hjelp av Switch, som i tillegg legger inn virtuelle motstandere og effekter, konkurranser og tilpasningsmuligheter. Bare sett opp portene, fyr opp din Nintendo Switch og konkurrer mot koopalings i ditt svært lokale Grand Prix for å låse opp nye skins for å tilpasse baner og drakter for Luigi og Mario (kjøpes separat). Totalt kan fire spille mot hverandre lokalt i flerspillermodus.  Nintendo Spill 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Spill