Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Deadly Premonition 2

Nintendo Deadly Premonition 2

  Art.nr: 1012913
  • Utgivelse: 10-07-2020
  • Sjanger: Action / Eventyr
  • 1 spiller
  • PEGI 16

Internett

Forhåndsbestill – Releasedato: 10.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

I denne unike historien får du henge med Davis og Jones-agentene tilbake i tid til den oppfinnsomme byen Le Carré i New Orleans for å avsløre de en gang gravlagte mysteriene.

Kom tilbake som FBI-agent York og spill et helt nytt drapsmysteri. Dette er en prequel og en oppfølger, et veldig åpent eventyr der du reiser rundt i byen til fots eller på et skateboard og spiller minispill som Bowling, Bayou Ride, Skateboard Challenge og mye mer.

1012913 Nintendo Nintendo Deadly Premonition 2 211134 I denne unike historien får du henge med Davis og Jones-agentene tilbake i tid til den oppfinnsomme byen Le Carré i New Orleans for å avsløre de en gang gravlagte mysteriene. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Kom tilbake som FBI-agent York og spill et helt nytt drapsmysteri. Dette er en prequel og en oppfølger, et veldig åpent eventyr der du reiser rundt i byen til fots eller på et skateboard og spiller minispill som Bowling, Bayou Ride, Skateboard Challenge og mye mer. Nintendo Spill 599 NOK 599 NewCondition OnlineOnly
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Spill