Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Animal Crossing: New Horizons

  Art.nr: 1011882
  • PEGI: 3
  • Første spill i hovedserien siden New Leaf (2012)
  • RPG
  • 1 - 4 spillere (opptil 8 spillere online)

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

For første gang siden New Leaf i 2012 kommer det et nytt spill i hovedserien til Animal Crossing. Animal Crossing: New Horizons kommer eksklusivt på Nintendo Switch!

Start spillet med å ta Nook, Inc. sin ferge til en øde øy og sett opp teltet ditt. På denne øya kan du legge grunnlaget for din egen by gjennom å samle inn materialer for å bygge den opp fra grunnen. Lag ting, dra på fisketur, design din egen drømmeverden og gjør alt i ditt tempo. Den øde øya gir deg frihet til å gjøre det du vil. Ta en lang spasertur på stranda og nyt den uberørte naturen.

Samle materialer og lag både møbler, interiør og viktige verktøy. Interager med blomster og trær på nye måter og lag deg et hjem hvor reglene for hva som kan være inne og ute ikke gjelder. Nyt de fire årstidene i en dynamisk verden og forsvinn inn i en verden hvor det du gjør er helt opp til deg.

La du merke til den rosa gitaren i skjermbildet fra huset til Fuchsia? Klikk deg gjennom bildekarusellen og se selv.

  • Spillet kan spilles av fire spillere lokalt (krever én kontroller per spiller) og opptil åtte spillere online (krever Nintendo Switch Online-medlemskap, Nintendo Account og internettilgang) eller trådløst (krever en konsoll og ett eksemplar per spiller)
  • Merk at det kun kan spilles på én øy per konsoll
1011882 Nintendo Nintendo Animal Crossing: New Horizons 211084 For første gang siden New Leaf i 2012 kommer det et nytt spill i hovedserien til Animal Crossing. Animal Crossing: New Horizons kommer eksklusivt på Nintendo Switch! Start spillet med å ta Nook, Inc. sin ferge til en øde øy og sett opp teltet ditt. På denne øya kan du legge grunnlaget for din egen by gjennom å samle inn materialer for å bygge den opp fra grunnen. Lag ting, dra på fisketur, design din egen drømmeverden og gjør alt i ditt tempo. Den øde øya gir deg frihet til å gjøre det du vil. Ta en lang spasertur på stranda og nyt den uberørte naturen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Samle materialer og lag både møbler, interiør og viktige verktøy. Interager med blomster og trær på nye måter og lag deg et hjem hvor reglene for hva som kan være inne og ute ikke gjelder. Nyt de fire årstidene i en dynamisk verden og forsvinn inn i en verden hvor det du gjør er helt opp til deg. La du merke til den rosa gitaren i skjermbildet fra huset til Fuchsia? Klikk deg gjennom bildekarusellen og se selv. Spillet kan spilles av fire spillere lokalt (krever én kontroller per spiller) og opptil åtte spillere online (krever Nintendo Switch Online-medlemskap, Nintendo Account og internettilgang) eller trådløst (krever en konsoll og ett eksemplar per spiller)Merk at det kun kan spilles på én øy per konsoll Nintendo Spill 4,8 9 649 NOK 649 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Spill