Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nintendo Switch Neon 2019 – spillkonsoll i mobilt format

Nintendo Switch Neon Red/Neon Blue 2019

  Art.nr: 1009347
  • 4,5–9 timer spilletid
  • Joy-Con-kontroll
  • NVIDIA Tegra-prosessor
  • Tre forskjellige spillmoduser

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Rød/Blå
Rød/Blå
Grå

3 690,-

Delbetal fra 352,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

2019-modellen av Nintendo Switch har en forbedret teknologi som får maskinen til å arbeide bedre og utnytter batteriet på en smarte måte som lar deg for eksempel spille The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timer i stedet for 3 timer, som den forrige modellen kunne.

 

Nå kan du spille dine favorittspill hvor du vil og når du vil. Det spesielle med Nintendo Switch er at det både er en spillkonsoll som du kan bruke hjemme til TVen din og en bærbar spillkonsoll som du kan ta hvor som helst.

 

Nintendo Switch drives av en oppdatert versjon av NVIDIAs Tegra-prosessor basert på den samme arkitekturen som GeForce-grafikkortet. Denne teknologien forlenger bruken av konsollen i håndholdt modus.

 

En annen unik del og nyhet er håndkontrollene som heter Joy-Con. Disse er plassert på hver side av Nintendo Switch. Kontrollene lar deg spille flere på en gang og de er enkle å ta av og sette på plass. I tillegg til håndkontrollene, vil det også være Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ håndkontroll som ikke medfølger men kan kjøpes separat.

Informasjonsskjermen nedenfor gir deg et lite innblikk i Nintendos partnere når det gjelder innhold for Nintendo Switch.

1009347 1009347 Nintendo Nintendo Switch Neon Red/Neon Blue 2019 210202   2019-modellen av Nintendo Switch har en forbedret teknologi som får maskinen til å arbeide bedre og utnytter batteriet på en smarte måte som lar deg for eksempel spille The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timer i stedet for 3 timer, som den forrige modellen kunne.   Nå kan du spille dine favorittspill hvor du vil og når du vil. Det spesielle med Nintendo Switch er at det både er en spillkonsoll som du kan bruke hjemme til TVen din og en bærbar spillkonsoll som du kan ta hvor som helst.   Nintendo Switch drives av en oppdatert versjon av NVIDIAs Tegra-prosessor basert på den samme arkitekturen som GeForce-grafikkortet. Denne teknologien forlenger bruken av konsollen i håndholdt modus. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen="">   En annen unik del og nyhet er håndkontrollene som heter Joy-Con. Disse er plassert på hver side av Nintendo Switch. Kontrollene lar deg spille flere på en gang og de er enkle å ta av og sette på plass. I tillegg til håndkontrollene, vil det også være Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ håndkontroll som ikke medfølger men kan kjøpes separat. Informasjonsskjermen nedenfor gir deg et lite innblikk i Nintendos partnere når det gjelder innhold for Nintendo Switch. Nintendo Konsoll 4,7 20 3690 NOK 3690 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Konsoll