Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nintendo Switch Lite – dedikert til bærbar spilling

Nintendo Switch Lite Turqoiuse

  Art.nr: 1009326
  • 5,5" touchskjerm
  • Støtter alle spill for håndholdt modus
  • Lav vekt: 275 gram
  • Local wireless multiplayer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Turkis

2 479,-

Delbetal fra 252,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nintendo Switch Lite er en kompakt spillkonsoll med lav vekt og integrerte håndkontroller. Spill Nintendo spill som for eksempel Super Smash Bros Ultimate, Super Mario Odyssey og The Legend of Zelda Breath of the Wild hvor du enn befinner deg. Alt med en konsoll helt dedikert til bærbar spilling.

Dedikert til bærbar spilling

Nintendo Switch Lite har støtte for all programvare for Nintendo Switch som kan spilles i håndholdt modus. Den er perfekt for alle som har mange muligheter til å spille utendørs og på reisefot. Eller for de som vil spille local wireless multiplayer med sine venner og familie og som allerede har en Nintendo Switch.

1009326 Nintendo Nintendo Switch Lite Turqoiuse 210103 Nintendo Switch Lite er en kompakt spillkonsoll med lav vekt og integrerte håndkontroller. Spill Nintendo spill som for eksempel Super Smash Bros Ultimate, Super Mario Odyssey og The Legend of Zelda Breath of the Wild hvor du enn befinner deg. Alt med en konsoll helt dedikert til bærbar spilling. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Dedikert til bærbar spilling Nintendo Switch Lite har støtte for all programvare for Nintendo Switch som kan spilles i håndholdt modus. Den er perfekt for alle som har mange muligheter til å spille utendørs og på reisefot. Eller for de som vil spille local wireless multiplayer med sine venner og familie og som allerede har en Nintendo Switch. Nintendo Konsoll 5 10 2479 NOK 2479 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Nintendo
  4. Nintendo Konsoll