Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nintendo Switch 2019 – spillkonsoll i mobilt format

Nintendo Switch Grey 2019

  Art.nr: 1009346
 • 4,5–9 timer spilletid
 • Joy-Con-kontroll
 • NVIDIA Tegra-prosessor
 • Tre forskjellige spillmoduser

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Grå
Grå
Rød/Blå

3 690,-

Delbetal fra 352,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 
 
 

2019-modellen av Nintendo Switch har en forbedret teknologi som får maskinen til å arbeide bedre og utnytter batteret på en smarte måte som lar deg for eksempel spille The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timer i stedet for 3 timer som den forrige modellen kunne.

 

Nå kan du spille dine favorittspill hvor du vil og når du vil. Det spesielle med Nintendo Switch er at det både er en spillkonsoll som du kan bruke hjemme til TVen din og en bærbar spillkonsoll som du kan ta hvor som helst.

Nintendo Switch drives av en oppdatert versjon av NVIDIAs Tegra-prosessor basert på den samme arkitekturen som GeForce-grafikkortet. Denne teknologien forlenger bruken av konsollen i håndholdt modus.

 

En annen unik del er håndkontrollene, som kalles Joy-Con. Disse er plassert på hver side av Nintendo Switch. Kontrollene kan tas av fra konsollen og lar to spille samtidig, og de er enkle å fjerne og sette tilbake. De kan også monteres i Joy-Con Grip for å fungere som en stor kontroller. I tillegg til Joy-Cons er Nintendo Switch Pro Controller (selges separat) en alternativ trådløs kontroller som for ganske mange vil ligge litt bedre i hånda enn Joy-Cons eller Joy-Cons montert i grip.

Det er en mengde kompatibelt tilbehør til Nintendo Switch, vi har listet opp en del tilbehør, spill og informasjon om Switch på denne siden.

Ulike spillmoduser

 • TV Mode – Du kan koble opp din konsoll mot en TV, slik at hele familien eller kompisgjengen kan være med å spille. Alternativt kan du lene deg tilbake, dypt ned i sofaen og spille med Pro Controller.
 • Tabletop Mode – Perfekt for tog- eller flyreisen. Brett opp din konsoll og spill med en venn og din reise vil føles kortere. Pass på at du ikke skriker så høyt at noen tilkaller lege ;-)
 • Handheld Mode – Den klassiske måten for deg som liker å spille på bussen, i sofaen, på en parkbenk – ja helt enkelt over alt. Eller la barna i baksetet forsvinne ned i en eventyrverden og nyt stillheten mens dere kjører til hytta. Nyt morsomme spill og det å kunne spille hvor som helst og når som helst.
1009346 1009346 Nintendo Nintendo Switch Grey 2019 210201     2019-modellen av Nintendo Switch har en forbedret teknologi som får maskinen til å arbeide bedre og utnytter batteret på en smarte måte som lar deg for eksempel spille The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timer i stedet for 3 timer som den forrige modellen kunne.   Nå kan du spille dine favorittspill hvor du vil og når du vil. Det spesielle med Nintendo Switch er at det både er en spillkonsoll som du kan bruke hjemme til TVen din og en bærbar spillkonsoll som du kan ta hvor som helst. Nintendo Switch drives av en oppdatert versjon av NVIDIAs Tegra-prosessor basert på den samme arkitekturen som GeForce-grafikkortet. Denne teknologien forlenger bruken av konsollen i håndholdt modus. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen="">   En annen unik del er håndkontrollene, som kalles Joy-Con. Disse er plassert på hver side av Nintendo Switch. Kontrollene kan tas av fra konsollen og lar to spille samtidig, og de er enkle å fjerne og sette tilbake. De kan også monteres i Joy-Con Grip for å fungere som en stor kontroller. I tillegg til Joy-Cons er Nintendo Switch Pro Controller (selges separat) en alternativ trådløs kontroller som for ganske mange vil ligge litt bedre i hånda enn Joy-Cons eller Joy-Cons montert i grip. Det er en mengde kompatibelt tilbehør til Nintendo Switch, vi har listet opp en del tilbehør, spill og informasjon om Switch på denne siden. Ulike spillmoduserTV Mode – Du kan koble opp din konsoll mot en TV, slik at hele familien eller kompisgjengen kan være med å spille. Alternativt kan du lene deg tilbake, dypt ned i sofaen og spille med Pro Controller.Tabletop Mode – Perfekt for tog- eller flyreisen. Brett opp din konsoll og spill med en venn og din reise vil føles kortere. Pass på at du ikke skriker så høyt at noen tilkaller lege ;-) Handheld Mode – Den klassiske måten for deg som liker å spille på bussen, i sofaen, på en parkbenk – ja helt enkelt over alt. Eller la barna i baksetet forsvinne ned i en eventyrverden og nyt stillheten mens dere kjører til hytta. Nyt morsomme spill og det å kunne spille hvor som helst og når som helst. Nintendo Konsoll 4,7 22 3690 NOK 3690 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. Nintendo
 4. Nintendo Konsoll