Nintendo Switch 2019 Animal Crossing: New Horizons Edition

Nintendo Switch Animal Crossing Edition

  Art.nr: 1011877
 • Releasedato: 20.03.2020
 • 4,5 - 9 timer spilletid
 • Joy-Con kontroll
 • NVIDIA Tegra-prosessor
 • Inkluderer Animal Crossing: New Horizons

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

2019-modellen av Nintendo Switch har en forbedret teknologi som får maskinen til å arbeide bedre og utnytter batteret på en smarte måte som lar deg for eksempel spille The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timer i stedet for 3 timer som den forrige modellen kunne.

Nå kan du spille dine favorittspill hvor du vil og når du vil. Det spesielle med Nintendo Switch er at det både er en spillkonsoll som du kan bruke hjemme til TVen din og en bærbar spillkonsoll som du kan ta hvor som helst.

Dokkingstasjonen og Joy-Con-kontrollerne i denne pakka har eget design for Animal Crossing: New Horizons.

Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizon Limited Edition

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons er et helt nytt eventyr i Animal Crossing-serien. Du kan nyte årstidene og utforske den øde øya. Skap og forme din karakter, plasser ut møbler i ditt hjem som i dette tilfellet er øya.

Samle materialer for å lage ting og dekorer øya akkurat som du vil. Når du trenger en pause fra å være interiørdesigner kan du for eksempel fiske litt for å gi deg ro i sjela.

På øya kan det bo opptil åtte spillere og man kan være fire spillere samtidig på samme Nintendo Switch. Online kan alle åtte spillerene spille sammen på øya.

Nintendo Switch drives av en oppdatert versjon av NVIDIAs Tegra-prosessor basert på den samme arkitekturen som GeForce-grafikkortet. Denne teknologien forlenger bruken av konsollen i håndholdt modus.

En annen unik del og nyhet er håndkontrollene som heter Joy-Con. Disse er plassert på hver side av Nintendo Switch. Kontrollene lar deg spille flere på en gang og de er enkle å ta av og sette på plass. I tillegg til håndkontrollene, vil det også være Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ håndkontroll som ikke medfølger men kan kjøpes separat.

Nintendo Switch har en online markedsplass med et stort utvalg av spill både fra små indieutviklere og kjente spillprodusenter, så det er noe for enhver smak som gir utallige timer med moro. Noen av utviklerene er på bildet under:

Nintendo Switch samarbeidspartnere og utviklere

Pakkens innhold:

 • Animal Crossing: New Horizon (nedlastingskode)
 • Nintendo Switch (spillkonsoll)
 • Nintendo Switch-dokk
 • Joy-Con (L)
 • Joy-Con (R)
 • Joy-Con-håndleddsstropper
 • Joy-Con-grep
 • HDMI-kabel
 • Nintendo Switch-strømforsyning
1011877 Nintendo Nintendo Switch Animal Crossing Edition 210204 2019-modellen av Nintendo Switch har en forbedret teknologi som får maskinen til å arbeide bedre og utnytter batteret på en smarte måte som lar deg for eksempel spille The Legend of Zelda: Breath of the Wild i 5,5 timer i stedet for 3 timer som den forrige modellen kunne. Nå kan du spille dine favorittspill hvor du vil og når du vil. Det spesielle med Nintendo Switch er at det både er en spillkonsoll som du kan bruke hjemme til TVen din og en bærbar spillkonsoll som du kan ta hvor som helst. Dokkingstasjonen og Joy-Con-kontrollerne i denne pakka har eget design for Animal Crossing: New Horizons. Animal Crossing: New Horizons Animal Crossing: New Horizons er et helt nytt eventyr i Animal Crossing-serien. Du kan nyte årstidene og utforske den øde øya. Skap og forme din karakter, plasser ut møbler i ditt hjem som i dette tilfellet er øya. Samle materialer for å lage ting og dekorer øya akkurat som du vil. Når du trenger en pause fra å være interiørdesigner kan du for eksempel fiske litt for å gi deg ro i sjela. På øya kan det bo opptil åtte spillere og man kan være fire spillere samtidig på samme Nintendo Switch. Online kan alle åtte spillerene spille sammen på øya. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Nintendo Switch drives av en oppdatert versjon av NVIDIAs Tegra-prosessor basert på den samme arkitekturen som GeForce-grafikkortet. Denne teknologien forlenger bruken av konsollen i håndholdt modus. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> En annen unik del og nyhet er håndkontrollene som heter Joy-Con. Disse er plassert på hver side av Nintendo Switch. Kontrollene lar deg spille flere på en gang og de er enkle å ta av og sette på plass. I tillegg til håndkontrollene, vil det også være Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ håndkontroll som ikke medfølger men kan kjøpes separat. Nintendo Switch har en online markedsplass med et stort utvalg av spill både fra små indieutviklere og kjente spillprodusenter, så det er noe for enhver smak som gir utallige timer med moro. Noen av utviklerene er på bildet under: Pakkens innhold: Animal Crossing: New Horizon (nedlastingskode)Nintendo Switch (spillkonsoll)Nintendo Switch-dokkJoy-Con (L)Joy-Con (R)Joy-Con-håndleddsstropperJoy-Con-grepHDMI-kabelNintendo Switch-strømforsyning Nintendo Konsoll 4889 NOK 4889 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. Nintendo
 4. Nintendo Konsoll