Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs Xbox One-håndkontroll med trådløsadapter til PC

Microsoft Xbox One Wireless Controller + Wireless Adap.Win

  Art.nr: 1002542
  • Hodetelefonutgang
  • Vibrasjonsfeedback
  • Gripevennlig tekstur
  • Passer til PC, telefon og nettbrett

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nyt dobbelt så lang trådløs rekkevidde og den beste trådløse gamingopplevelsen med Wireless Adapter. Koble til et headset i 3,5 mm-porten. 

Ny trådløsadapter

Den nye og forbedrede adapteren er 66% mindre enn forgjengeren, har trådløs stereolyd og mulighet til å koble til opptil åtte styreenheter av gangen.

Vibrasjonsfeedback

Du får feedback rett i fingertuppene mens du spiller, og føler hver minste detalj i HD. Håndkontrolleren har joysticks og forbedret styreflate som gir høyere presisjon. Du kan koble til et headset med 3,5 mm-plugg, og Bluetooth lar deg spille trådløst.

1002542 Microsoft Microsoft Xbox One Wireless Controller + Wireless Adap.Win 4N7-00002 Nyt dobbelt så lang trådløs rekkevidde og den beste trådløse gamingopplevelsen med Wireless Adapter. Koble til et headset i 3,5 mm-porten.  Ny trådløsadapter Den nye og forbedrede adapteren er 66% mindre enn forgjengeren, har trådløs stereolyd og mulighet til å koble til opptil åtte styreenheter av gangen. Vibrasjonsfeedback Du får feedback rett i fingertuppene mens du spiller, og føler hver minste detalj i HD. Håndkontrolleren har joysticks og forbedret styreflate som gir høyere presisjon. Du kan koble til et headset med 3,5 mm-plugg, og Bluetooth lar deg spille trådløst. Ratt og Håndkontroll 4,7 6 679 NOK 679 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Ratt og Håndkontroll