Logitech Saitek Pro Flight X56 Rhino - X56 joystick og gassregulering perfekt for simulatorer og VR
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

X56 joystick og gassregulering perfekt for simulatorer og VR

Logitech Saitek Pro Flight X56 Rhino

  Art.nr: 247610
  • Perfekt for VR
  • Doble uavhengige gassregulatorer
  • RGB-funksjoner
  • Gripevennlig design
  • Programmerbare knapper

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 890,-

Delbetal fra 286,-/mnd. Info

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech G X56 H.O.T.A.S er designet for å forsterke og forbedre opplevelsen av VR-spill og simulatorer. Det er et perfekt eksempel på komplett kontroll med RGB-belysning, 16-bits vippekontroll, 189 programmerbare kontroller og mer. X56 gir en god opplevelse for alle spillere. Fra enklere spill hele veien til rene simulatorer.

360 graders kontroll

I moderne simulatorer med mer dynamisk fysikk, er kontroll mer komplisert. Og veldig forskjellig fra flysimuleringer i den vanlige atmosfæren. 6DoF er seks grader av frihet tipping, gire, rulle, bakover, fremover, opp, ned, venstre og høyre.

X56 har unike tilpassede analoge mini-spaker ved tommelen som gir fire flere akser, i tillegg fungerer de som knapper.

Doble uavhengige gassregulatorer

Den smarte doble uavhengige gassregulatoreren er perfekt for fly og romfartøy med to motorer, og enda raskere i kamp hvor en motor har sluttet å fungere, og du har bare en igjen. Juster friksjonen for å flytte hver gassregulator, og hvis luftskipet ditt bare har en motor, gjør gasslåsen kontrollene til en enkelt kontroller for maksimal bruk og opplevelse.

RGB-funksjoner

Enten du er midt i et luftangrep eller på vei til dokken ved romstasjonen, gir du X56 det perfekte miljøet for å få best mulig opplevelse. Endre RGB som du vil med programvare X56 Space / Flight H.O.T.A.S. Software.

Perfekt for VR

Du har kontrollen i dine hender. Med dette i tankene og alle følsomhetsinnstillingene, gjør X56 perfekt for spill på hodemonterte skjermer (head-mounted displays) og VR. Sett på et headset og ta tak i din X56. Et uendelig eventyr.

Justerbar presisjon

Kombinasjonen av kontaktløse sensorer ved skuldrene og det justerbare fjæringssystemet gir X56 en bra følsomhet og kontroll over spaken. Fire fjærer med selvoppheng gir enda flere tilpasningsalternativer. Du kan til og med velge å ikke bruke fjæringen i det hele tatt.

189+programmerbare knapper

Tilpass alle 13 akser, 5 vinkler og 31 programmerbare knapper i tre moduser. Juster døde soner og svarkurver for å finjustere skuldrene. Tildel knapper til alle slags simulatorkommandoer, for eksempel ”Frame Shift Drive.