Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Simulatorkontroller med gass- og styrespak

Logitech Saitek Pro Flight X52 Control System

  Art.nr: 1002534
  • Justerbar gassregulering
  • Belyste knapper og LCD-display
  • Realistisk opplevelse
  • Tilpasset ergonomi
  • USB tilkobling

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 794,-

Delbetal fra 194,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Saitek X52 Pro Flight Control System er en fullt integrert flykontroller med praktisk spak og gassregulering som imøtekommer eller overgår behovene til de beste flysimulatorpilotene. Med en oppgradert flerfunksjons-LCD som viser spilldata i sanntid, et progressivt spjeld med spenningsjustering, pluss en justerbar styrespak med en selvsentreringsmekanisme. X52 Pro tar alle de enestående funksjonene fra den opprinnelige X52 og løfter dem opp til en høyere høyde.

Belyste knapper og LCD-display

Belysningen av de viktigste knappene på styrespaken og gasspaken gjør det enklere å se hvor du må trykke når det haster. En forbedret LCD-skjerm med justerbar bakbelysning gir deg rask oversikt over knappekonfigurasjonen.

Konstant fjærkraft

En utrolig nøyaktig sentreringsmekanisme sørger for at styrespaken alltid går tilbake i nøytral posisjon når du slipper den. Og kontaktfri teknologi p X- og Y-aksene gir bedre kontroll og økt slitestyrke.

Justerbar gassregulering

Gasspakens trinnvise funksjonalitet forbedrer flyets responstid. Aktiveringsmarkørene forenkler styringen av luftfartøyets inaktive tilbakebrennere og omvendte propeller. En annen tilpassbar funksjon på X52 er en kontroll for motstandsjustering som du bruker til å endre gasspakens motstand når du vil endre flyvningen.

Tilpasset ergonomi

En håndtaksjustering med fem posisjoner gjør det mulig å tilpasse håndtaket etter grepsstilen og håndstørrelsen din. Styrespakhåndtaket er ergonomisk utformet for å gi maksimal komfort under legendariske flyvninger.

1002534 Logitech Logitech Saitek Pro Flight X52 Control System 945-000003 Logitech Saitek X52 Pro Flight Control System er en fullt integrert flykontroller med praktisk spak og gassregulering som imøtekommer eller overgår behovene til de beste flysimulatorpilotene. Med en oppgradert flerfunksjons-LCD som viser spilldata i sanntid, et progressivt spjeld med spenningsjustering, pluss en justerbar styrespak med en selvsentreringsmekanisme. X52 Pro tar alle de enestående funksjonene fra den opprinnelige X52 og løfter dem opp til en høyere høyde. Belyste knapper og LCD-display Belysningen av de viktigste knappene på styrespaken og gasspaken gjør det enklere å se hvor du må trykke når det haster. En forbedret LCD-skjerm med justerbar bakbelysning gir deg rask oversikt over knappekonfigurasjonen. Konstant fjærkraft En utrolig nøyaktig sentreringsmekanisme sørger for at styrespaken alltid går tilbake i nøytral posisjon når du slipper den. Og kontaktfri teknologi p X- og Y-aksene gir bedre kontroll og økt slitestyrke. Justerbar gassregulering Gasspakens trinnvise funksjonalitet forbedrer flyets responstid. Aktiveringsmarkørene forenkler styringen av luftfartøyets inaktive tilbakebrennere og omvendte propeller. En annen tilpassbar funksjon på X52 er en kontroll for motstandsjustering som du bruker til å endre gasspakens motstand når du vil endre flyvningen. Tilpasset ergonomi En håndtaksjustering med fem posisjoner gjør det mulig å tilpasse håndtaket etter grepsstilen og håndstørrelsen din. Styrespakhåndtaket er ergonomisk utformet for å gi maksimal komfort under legendariske flyvninger. Ratt og Håndkontroll 4,7 3 1794 NOK 1794 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Ratt og Håndkontroll