Logitech G Extreme 3D Pro - Joystick med stabil fot og programmerbare knapper
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Joystick med stabil fot og programmerbare knapper

Logitech G Extreme 3D Pro

  Art.nr: 1007342
  • Roterbar arm
  • Rettningsknapp med 8 moduser
  • Gripevennlig design
  • Programmerbare knapper
  • Stabil fot

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Extreme 3D Pro er en joystick som forbedrer opplevelsen av luft- og romsimulatorer. Med et komfortabelt grep, programmerbare knapper, roterbar arm og ergonomisk design med avrundede kanter, blir flyvingen en fornøyelse.

Roterbar arm

Den roterbare armen gir deg presisjon og god reaksjonstid når du flyr. Logitech har utviklet den med fokus på brukeren fordi det burde være en naturlig en hånds joystick som tar liten plass på skrivebordet.

Programmerbare knapper

Med Extreme 3D Pro har du alle kommandoene like ved hånden, så du kan fokusere på spillet. De 12 programmerbare knappene kan konfigureres til å utføre individuelle kommandoer eller makroer som inneholder flere trinn.

Rettningsknapp med 8 moduser

Med tommelen, bytter du raskt og enkelt fra forskjellige vinkler til å bytte våpen eller andre flysimulator-spesifikke funksjoner.

Stabil fot

Takket være en tung og stabil base, står joysticken stille når du spiller, selv under pressede situasjoner der det er noe rykk frem og tilbake.