Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs gamepad med rumblepack

Logitech F710

  Art.nr: 188625
  • Trådløs tilkobling
  • XInput og DirectInput
  • Vibrasjon
  • Kompatibel med Steam

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Rumble Gamepad F710

Logitech Rumble Gamepad F710 har full støtte for en menge spill, og listen er stadig voksende. Dermed kan du programmere knappene akkurat slik du vil. Du kan til og med programmere gamepaden slik at den fungerer med spill den ikke har 100 % støtte for. Med et gummigrep på kontrollen ligger den alltid bra i hånden.

Doble vibrasjonsmotorer

I spill som støtter vibrasjoner vil du oppleve hver eneste krasj og hver eneste eksplosjon. Mer informasjon om dette finnes i bruksanvisningen.

Velkjent layout

Med en layout på gamepaden som du kjenner fra før av kommer du raskt inn i spillet, uten at du trenger å lære deg et nytt oppsett og nye innstillinger.

188625 Logitech Logitech F710 940-000142 Logitech Rumble Gamepad F710 Logitech Rumble Gamepad F710 har full støtte for en menge spill, og listen er stadig voksende. Dermed kan du programmere knappene akkurat slik du vil. Du kan til og med programmere gamepaden slik at den fungerer med spill den ikke har 100 % støtte for. Med et gummigrep på kontrollen ligger den alltid bra i hånden. Doble vibrasjonsmotorer I spill som støtter vibrasjoner vil du oppleve hver eneste krasj og hver eneste eksplosjon. Mer informasjon om dette finnes i bruksanvisningen. Velkjent layout Med en layout på gamepaden som du kjenner fra før av kommer du raskt inn i spillet, uten at du trenger å lære deg et nytt oppsett og nye innstillinger. Ratt og Håndkontroll 4 8 529 NOK 529 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Ratt og Håndkontroll