Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs håndkontroll for Android, IOS & PC

Ipega PG-9128 Black kingkong wireless game controller

  Art.nr: 1009407
  • Bluetooth-tilkobling
  • Stativet til smarttelefonen
  • Ergonomisk design
  • Kompatibel med Android, IOS & PC
  • Innebygd batteri

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ipega PG-9128 er en håndkontroll spesialdesignet for bruk med smarttelefonen men også PC eller nettbrett via trådløs Bluetooth-tilkobling. Den er veldig enkel å bruke, og er kompatibel med Android 6.0 eller nyere, iOS 11.0 eller nyere.

Stativet til smarttelefonen har en maksimal størrelse på 95 mm. Håndkontrollen har en ergonomisk design og er alltid klar for å game. Nå kan du blant annet spille PUBG, King of Glory, Knives out m.fl. på et helt annet nivå enn tidligere.

1009407 Ipega Ipega PG-9128 Black kingkong wireless game controller PG-9128 Ipega PG-9128 er en håndkontroll spesialdesignet for bruk med smarttelefonen men også PC eller nettbrett via trådløs Bluetooth-tilkobling. Den er veldig enkel å bruke, og er kompatibel med Android 6.0 eller nyere, iOS 11.0 eller nyere. Stativet til smarttelefonen har en maksimal størrelse på 95 mm. Håndkontrollen har en ergonomisk design og er alltid klar for å game. Nå kan du blant annet spille PUBG, King of Glory, Knives out m.fl. på et helt annet nivå enn tidligere. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ratt og Håndkontroll 2,7 12 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Ratt og Håndkontroll