Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Større gamepad for både nettbrett og smarttelefon

Ipega PG-9083S Wireless Extending Game controller

  Art.nr: 1009411
  • To styrespaker og mange knapper
  • Nettbrett for opptil 280 mm
  • Kobles til via Bluetooth
  • Behagelig grep
  • For både Android & iOS

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ipega PG-9083S er en Gamepad som er kompatibel med både nettbrett og smarttelefon som du raskt og enkelt kobler til via Bluetooth. Den kan brukes med nettbrett med en høyde på opptil 280 mm, perfekt passform for en bedre spillopplevelse.

Ipega PG-9083S har to styrespaker, A, B, X, Y-knapper, hjemmeknapp, fire skulderknapper og multimedieknapper for volum og avspilling/pause. Alt for å gi deg en fordel over fiendene dine. Den har også ergonomisk designet for et behagelig grep.

OBS!!! multimedieknappene fungerer bare med Android.

1009411 Ipega Ipega PG-9083S Wireless Extending Game controller PG-9083S Ipega PG-9083S er en Gamepad som er kompatibel med både nettbrett og smarttelefon som du raskt og enkelt kobler til via Bluetooth. Den kan brukes med nettbrett med en høyde på opptil 280 mm, perfekt passform for en bedre spillopplevelse. Ipega PG-9083S har to styrespaker, A, B, X, Y-knapper, hjemmeknapp, fire skulderknapper og multimedieknapper for volum og avspilling/pause. Alt for å gi deg en fordel over fiendene dine. Den har også ergonomisk designet for et behagelig grep. OBS!!! multimedieknappene fungerer bare med Android. Ratt og Håndkontroll 2,8 4 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Ratt og Håndkontroll