Trådløst mekanisk gamingtastatur i lavprofildesign

Logitech G915 Wireless Low Profile Gaming Keyboard - Tactile

  Art.nr: 1009266
  • Mekaniske Logitech GL Tactile-switcher
  • 1 ms responstid med LIGHTSPEED
  • Anbefalt av Tek.no
  • Inntil 30 timers batteritid
  • LIGHTSYNC RGB-belysning

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 179,-

Delbetal fra 227,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech G915 Wireless Low Profile inngår i en helt ny kategori trådløse mekaniske gamingtastaturer med 1 ms trådløs LIGHTSPEED. Gled deg over ekstremt kjapp responstid og inntil 30 timer uavbrutt gaming på én lading. Tastaturet har en robust ramme i aluminiumslegering som gir et vanvittig tynt med allikevel sterkt og holdbart design.

Med LIGHTSPEED RGB-belysning kan du tilpasse belysningen bak hver enkelt tast. Teknikken reagerer dessuten på handling, lyd og skjermfarge fra spill, slik at du kan leve deg enda dypere inn i spillet. 

Anbefalt av Tek.no

Tek.no anbefalte dette tastaturet i en samletest av mekaniske tastatur oppdatert 14. april 2020.

«Om du skal ha et tastatur som passer til både kontorarbeid og spilling, har du en soleklar kandidat her. Det koster, men innfrir på alle områder.» og «Trådløst lavprofil tastatur med herlige taster og masse funksjonalitet.»

Det skrytes også av at tastaturet er støysvakt.

Les hele testen hos Tek.no her.

Logitech GL Tactile-switcher

Logitechs nyutviklede GL-switcher tilbyr samme hastighet, presisjon og prestasjon som i tidligere mekaniske switcher, men på halve høyden. Den totale tastehøyden er 2,7 mm, og avstanden til aktiveringspunktet er 1,5 mm. Diskret og kompromissløs lavprofildesign for ennå mer responsive tastetrykk enn tidligere.

Programmerbare G-taster

Ytterst til venstre på tastaturet finner du fem programmerbare G-taster. Skap og utfør komplekse handlinger enkelt og intuitivt med bare ett tastetrykk, og ta innersvingen på motstanderen. 

Dedikerte mediekontroller

Med dedikerte mediekontroller i form av et volumhjul og taster får du kjapt og enkelt kontroll over video, lyd og streaming. Ikke mist fokus ved å trenge å trappe ned gamingen, men sørg for å være alert og med full kontroll i fingerspissene. 

LIGHTSYNC RGB-belysning

Neste generasjons RGB-belysning synkroniserer belysningen med gaming- og underholdningsinnholdet ditt. Tilpass hver eneste tast eller skap tilpassede animasjoner fra 16,8 miljoner farger med Logitech G HUB-programvaren. 

1009266 Logitech Logitech G915 Wireless Low Profile Gaming Keyboard - Tactile 920-008907 Logitech G915 Wireless Low Profile inngår i en helt ny kategori trådløse mekaniske gamingtastaturer med 1 ms trådløs LIGHTSPEED. Gled deg over ekstremt kjapp responstid og inntil 30 timer uavbrutt gaming på én lading. Tastaturet har en robust ramme i aluminiumslegering som gir et vanvittig tynt med allikevel sterkt og holdbart design. Med LIGHTSPEED RGB-belysning kan du tilpasse belysningen bak hver enkelt tast. Teknikken reagerer dessuten på handling, lyd og skjermfarge fra spill, slik at du kan leve deg enda dypere inn i spillet.  Anbefalt av Tek.no Tek.no anbefalte dette tastaturet i en samletest av mekaniske tastatur oppdatert 14. april 2020.«Om du skal ha et tastatur som passer til både kontorarbeid og spilling, har du en soleklar kandidat her. Det koster, men innfrir på alle områder.» og «Trådløst lavprofil tastatur med herlige taster og masse funksjonalitet.»Det skrytes også av at tastaturet er støysvakt.Les hele testen hos Tek.no her. Logitech GL Tactile-switcher Logitechs nyutviklede GL-switcher tilbyr samme hastighet, presisjon og prestasjon som i tidligere mekaniske switcher, men på halve høyden. Den totale tastehøyden er 2,7 mm, og avstanden til aktiveringspunktet er 1,5 mm. Diskret og kompromissløs lavprofildesign for ennå mer responsive tastetrykk enn tidligere. Programmerbare G-taster Ytterst til venstre på tastaturet finner du fem programmerbare G-taster. Skap og utfør komplekse handlinger enkelt og intuitivt med bare ett tastetrykk, og ta innersvingen på motstanderen.  Dedikerte mediekontroller Med dedikerte mediekontroller i form av et volumhjul og taster får du kjapt og enkelt kontroll over video, lyd og streaming. Ikke mist fokus ved å trenge å trappe ned gamingen, men sørg for å være alert og med full kontroll i fingerspissene.  LIGHTSYNC RGB-belysning Neste generasjons RGB-belysning synkroniserer belysningen med gaming- og underholdningsinnholdet ditt. Tilpass hver eneste tast eller skap tilpassede animasjoner fra 16,8 miljoner farger med Logitech G HUB-programvaren.  Gaming 4,8 4 2179 NOK 2179 NewCondition InStock
  1. Gaming