Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingtastatur med 12 stk multimedia knapper

Trust GXT 830-RW Avonn Gaming Keyboard

  Art.nr: 1004437
 • Membranbrytere
 • Kabellengde 1,4 m
 • 12 stk multimedia knapper
 • 6 key anti-ghosting

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Trust GXT 830-RW Avonn er et fullstendig gamingtastatur i et heftig design med 12 multimedia knapper. La den innbydende regnbue-effekten lede deg til å alltid trykke på riktig tast på ditt tastatur. LED lampene er justerbare i lysstyrke hvilket gjør GXT 830-RW til et perfekt tastatur å spille på til alle døgnets tider.

Anti-ghost opp til 6 tangenter

Tastaturet har et oppsett i full størrelse noe som innebærer at den er optimalt designet for raske tastetrykk. GXT 830-RW har anti-ghost-funksjon for at du skal kunne spille spill raskt og nøyaktig. Du kommer til å ha full kontroll over spillet, selv når du trykker på opp til 6 knapper samtidig.

Plug and play

GXT 830-RW er laget som et plug and play tastatur. Bare koble til USB-kabelen i din datamaskin, og i løpet av noen sekunder kan du spille. Ingen installasjon eller nedlasting av drivere er nødvendig, du kan bare koble det til direkte og begynne å spille.

Raske multimedia knapper

GXT 830-RW Avonn kommer med 12 stykker multimedia knapper for rask tilgang. Dette gjør det mulig for deg å kunne kontrollere musikken du hører på, play/pause, starte et søk i nettleseren eller kontrollere LED-belysningen. Den spesielle "Game mode"-knappen sørger for at du ikke ved et uhell kommer tilbake til skrivebordet om du trykker på Windows-knappen ettersom den er deaktivert under de mest intense spillsesjonene.

Se også

(12 stk)
 • Røde Outemu-brytere
 • RGB bakgrunnsbelyste taster
 • Anti-Ghosting

499,-

Se også

(12 stk)
 • Røde Outemu-brytere
 • RGB bakgrunnsbelyste taster
 • Anti-Ghosting

499,-

Anbefalt tilbehør

(4 stk)
 • Kjølende gel
 • Underside av gummi
 • Sydde kanter

129,-

1004437 Trust Trust GXT 830-RW Avonn Gaming Keyboard 21621 Trust GXT 830-RW Avonn er et fullstendig gamingtastatur i et heftig design med 12 multimedia knapper. La den innbydende regnbue-effekten lede deg til å alltid trykke på riktig tast på ditt tastatur. LED lampene er justerbare i lysstyrke hvilket gjør GXT 830-RW til et perfekt tastatur å spille på til alle døgnets tider. Anti-ghost opp til 6 tangenter Tastaturet har et oppsett i full størrelse noe som innebærer at den er optimalt designet for raske tastetrykk. GXT 830-RW har anti-ghost-funksjon for at du skal kunne spille spill raskt og nøyaktig. Du kommer til å ha full kontroll over spillet, selv når du trykker på opp til 6 knapper samtidig. Plug and play GXT 830-RW er laget som et plug and play tastatur. Bare koble til USB-kabelen i din datamaskin, og i løpet av noen sekunder kan du spille. Ingen installasjon eller nedlasting av drivere er nødvendig, du kan bare koble det til direkte og begynne å spille. Raske multimedia knapper GXT 830-RW Avonn kommer med 12 stykker multimedia knapper for rask tilgang. Dette gjør det mulig for deg å kunne kontrollere musikken du hører på, play/pause, starte et søk i nettleseren eller kontrollere LED-belysningen. Den spesielle "Game mode"-knappen sørger for at du ikke ved et uhell kommer tilbake til skrivebordet om du trykker på Windows-knappen ettersom den er deaktivert under de mest intense spillsesjonene. Gamingtastatur 2 3 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtastatur