Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingtastatur med justerbare OmniPoint-brytere

SteelSeries Apex Pro TKL

  Art.nr: 1009259
  • Justerbare mekaniske OmniPoint-brytere
  • Tenkeyless med 100% Anti-Ghosting
  • OLED Smart Display
  • Dynamisk Per-Key RGB
  • USB Passthrough

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 995,-

Delbetal fra 211,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SteelSeries Apex Pro TKL er beviset på at tastaturutviklingen går fremover. Tastaturet, i tenkeyless-design, er utrustet med de förste justerbare mekaniske bryterne noensinne som lar deg stille inn følsomheten for hver tangent. Åtte ganger raskere respons, fem ganger raskere aktivering og dobbelt så holdbart som tradisjonelle mekaniske brytere.

Få oppdateringer i sanntid via OLED Smart Display, sitt behagelig i flere timer med håndleddstøtte av høy kvalitet og finn den perfekte stilen med Per-Key RGB-belysning. SteelSeries Apex Pro TKL kan være det siste tastaturet du noensinne behøver å kjøpe.

Magnetisk håndleddstøtte

Den medfølgende håndleddstøtten kobles til tastaturet via magneter og tilbyr støtte for hele håndflaten. Den holdbare myke overflaten sørger for at du har det behagelig når du skriver og spiller, uansett hvor lenge.

Multifunksjonelt OLED Smart Display

Få informasjon fra utvalgte spill og applikasjoner direkte på displayet. Se meldinger og aktive talere i Discord eller få et overblikk over din KDA og økonomi i CS:GO - du velger selv.

Et scrollehjul i metall sammen med en dedikert media-knapp lar deg endre volum og lysstyrke, spole tilbake, hoppe over, pause og mye mer, bare ved hjelp av scrollehjulet.

OmniPoint - justerbare brytere

Tastaturets OmniPoint-brytere måler den nøyaktige distansen som bryterne trykkes ned. Juster hver bryter for å nå et helt nytt nivå av presisjon. Høy følsomhet på WASD-bryterne i FPS-spill for at bevegelsene dine skal registreres direkte, eller senk følsomheten på R-bryteren for å ikke bruke dine ultimate ferdigheter feil i MOBA-spill sånn som DOTA 2 eller League of Legends. Still inn aktiveringspunktet fra 0,4 til 3,6 mm, du velger selv det som passer.

Dynamisk Per-Key RGB-belysning

Millioner av fargekombinasjoner og reaksjonære skriveeffekter gir deg frie tøyler til å sette ditt personlige preg over tastaturet. Om du har flere SteelSeries-produkter i ditt arsenal kan du enkelt synke RGB-belysningen med SteelSeries Engine.

Skreddersy oppsettet ditt med SteelSeries Engine

Den kostnadsfrie programvaren SteelSeries Engine låser opp et helt bibliotek med funksjoner for alle SteelSeries-produkter. Finjuster, synkroniser og få oppsettet ditt til å oppnå perfeksjon. 

1009259 SteelSeries SteelSeries Apex Pro TKL 64738 SteelSeries Apex Pro TKL er beviset på at tastaturutviklingen går fremover. Tastaturet, i tenkeyless-design, er utrustet med de förste justerbare mekaniske bryterne noensinne som lar deg stille inn følsomheten for hver tangent. Åtte ganger raskere respons, fem ganger raskere aktivering og dobbelt så holdbart som tradisjonelle mekaniske brytere. Få oppdateringer i sanntid via OLED Smart Display, sitt behagelig i flere timer med håndleddstøtte av høy kvalitet og finn den perfekte stilen med Per-Key RGB-belysning. SteelSeries Apex Pro TKL kan være det siste tastaturet du noensinne behøver å kjøpe. Magnetisk håndleddstøtte Den medfølgende håndleddstøtten kobles til tastaturet via magneter og tilbyr støtte for hele håndflaten. Den holdbare myke overflaten sørger for at du har det behagelig når du skriver og spiller, uansett hvor lenge. Multifunksjonelt OLED Smart Display Få informasjon fra utvalgte spill og applikasjoner direkte på displayet. Se meldinger og aktive talere i Discord eller få et overblikk over din KDA og økonomi i CS:GO - du velger selv.Et scrollehjul i metall sammen med en dedikert media-knapp lar deg endre volum og lysstyrke, spole tilbake, hoppe over, pause og mye mer, bare ved hjelp av scrollehjulet. OmniPoint - justerbare brytere Tastaturets OmniPoint-brytere måler den nøyaktige distansen som bryterne trykkes ned. Juster hver bryter for å nå et helt nytt nivå av presisjon. Høy følsomhet på WASD-bryterne i FPS-spill for at bevegelsene dine skal registreres direkte, eller senk følsomheten på R-bryteren for å ikke bruke dine ultimate ferdigheter feil i MOBA-spill sånn som DOTA 2 eller League of Legends. Still inn aktiveringspunktet fra 0,4 til 3,6 mm, du velger selv det som passer. Dynamisk Per-Key RGB-belysning Millioner av fargekombinasjoner og reaksjonære skriveeffekter gir deg frie tøyler til å sette ditt personlige preg over tastaturet. Om du har flere SteelSeries-produkter i ditt arsenal kan du enkelt synke RGB-belysningen med SteelSeries Engine. Skreddersy oppsettet ditt med SteelSeries Engine Den kostnadsfrie programvaren SteelSeries Engine låser opp et helt bibliotek med funksjoner for alle SteelSeries-produkter. Finjuster, synkroniser og få oppsettet ditt til å oppnå perfeksjon.  Gamingtastatur 5 1 1995 NOK 1995 NewCondition SoldOut
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur