Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mekanisk tastatur med behagelig håndleddstøtte

Razer Ornata Chroma Membrane

  Art.nr: 238376
 • Mecha-membrane-switcher
 • Programmerbar bakgrunnsbelysning
 • Anti-ghosting
 • Behagelig håndleddstøtte
 • Kortere nedslag
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Razer Ornata Chroma er et lekkert gamingtastatur med Razers nye Mecha-membrane-switcher. Switchene kombinerer en myk gummimembran med den taktile følelsen du får fra et mekanisk tastatur. De spesiallagde tastene har en kortere vei til bunnen for å gi så kort reaksjonstid som mulig. Med en stor mengde forskjellige fargevalg kan du gi tastaturet et personlig uttrykk.

Mecha-mambrane-switcher

Razers nye Mecha-membrane-switcher er en kombinasjon av gummimembran og mekaniske switcher som gir deg det beste fra to verdener. Hver gang du trykker ned en tast får du et mykt touch, samtidig som du får det velkjente klikket fra mekaniske tastatur.

Chroma-belysning

Tastaturet har innebygget belysning hvor du selv kan bestemme hvilken farge som skal lyse. Du kan velge mellom 16,8 millioner farge slik at du får en helt unik fargesammensetning.

Behagelig håndleddstøtte

Den medfølgende håndleddstøtten er spesielt laget for Ornata og gir deg en ergonomisk spillopplevelse - perfekt for lange spilløkter.

Se også

(13 stk)
 • Røde Kailh-brytere
 • Magnetisk håndleddstøtte
 • RGB-belysning

799,-

Se også

(13 stk)
 • Røde Kailh-brytere
 • Magnetisk håndleddstøtte
 • RGB-belysning

799,-

238376 Razer Razer Ornata Chroma Membrane RZ03-02040600-R3N1 Razer Ornata Chroma er et lekkert gamingtastatur med Razers nye Mecha-membrane-switcher. Switchene kombinerer en myk gummimembran med den taktile følelsen du får fra et mekanisk tastatur. De spesiallagde tastene har en kortere vei til bunnen for å gi så kort reaksjonstid som mulig. Med en stor mengde forskjellige fargevalg kan du gi tastaturet et personlig uttrykk. Mecha-mambrane-switcher Razers nye Mecha-membrane-switcher er en kombinasjon av gummimembran og mekaniske switcher som gir deg det beste fra to verdener. Hver gang du trykker ned en tast får du et mykt touch, samtidig som du får det velkjente klikket fra mekaniske tastatur. Chroma-belysning Tastaturet har innebygget belysning hvor du selv kan bestemme hvilken farge som skal lyse. Du kan velge mellom 16,8 millioner farge slik at du får en helt unik fargesammensetning. Behagelig håndleddstøtte Den medfølgende håndleddstøtten er spesielt laget for Ornata og gir deg en ergonomisk spillopplevelse - perfekt for lange spilløkter. Gamingtastatur 5 10 695 NOK 695 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtastatur