Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dominer dine fiender med nye BlackWidow Elite

Razer BlackWidow Elite Yellow Switch (Nordic)

  Art.nr: 1005212
  • Klarer 80 millioner tastetrykk
  • Grønne switcher - aktiveres ved gr. trykk
  • Håndleddstøtte for økt spillkomfort
  • Hypershift-teknologi
  • Justerbar Chroma RGB-belysning

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Razer BlackWidow Elite er en oppgradert versjon av det populære BlackWidow Chroma-spilltastaturet. Med mange nye funksjoner som USB-port på siden, 3,5 mm pass-through inngang, nye medieknapper og multifunksjonsratt, har du all mulighet til å bli en ekte profesjonell.

Utstyr deg for kampens hete med den nye versjonen av BlackWidow Elite-mekanisk tastatur. Du får en flott spillfølelse takket være de grønne mekaniske tastene som responderer raskere enn noensinne til tryjkkene dine. Dette tastaturet har alle forutsetningene for å gjøre deg til en bedre spiller.

Opplev Hypershift-teknologien

Med Razer Hypershift kan du koble hver knapp til en funksjon eller samle flere tastetrykk i en makro, noe som gir deg en fordel under kampens hete. Dra overtaket og overraske fiender på slagmarken.

Justerbar chroma- bakgrunnsbelysning

Tastaturet har innebygd belysning for at du selv kan avgjøre hvilken farge som skal lyse opp livet ditt. Noen spill har forhåndsinnstilte farger som du deretter kan angi etter dine preferanser. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også angi forhåndsinstallerte lyseffekter, alle konfigureres enkelt gjennom Synapse-programvaren.

Taster for makroinnstillinger

Blackwidow Elite er utstyrt med 5 makrotaster på venstre side. Du vil kunne registrere dine egne makroer og kan lagre opptil 10 forskjellige profiler direkte fra tastaturet. Med to enkle klikk starter og avslutter du opptaket når du er ferdig.

Razers mekaniske taster

De mekaniske tastene er optimalisert for spill, og gir førsteklasses ytelse og kvalitet. Registrering er allerede gjort etter at du har trykket tasten ned 1,9 mm. Tastene gir deg overlegen kontroll og ekstremt rask respons i alle typer spill. De grønne tastene har en optimalisert aktivering og krever et minimumstrykk på 50 gram for å aktiveres. Tastene har et beskyttende deksel for å holde smuss og rusk unna de tekniske delene. Dette tastaturet tar spill til et helt nytt nivå og med over 80 millioner tastetrykk vil tastaturet aldri bli dårlig.

Ergonomisk hånleddstøtte 

En spesialdesignet håndleddstøtte er inkludert i Razer Blackwidow Elite. Denne håndleddstøtten er ergonomisk utformet for å sikre god og enkel støtte til håndleddene dine. Uansett hvor intens spillet maratonet ditt er, sikrer denne håndleddstøtten at du alltid spiller komfortabelt.

Ha full kontroll

Razer BlackWidow Elite kommer ikke bare med et nytt utseende, men også nye utvidede kontroller i form av et multifunksjonelt ratt og medietaster. Nå kan du styre underholdningen din ved å justere volumet eller justere RGB-lysstyrken. Det er helt justerbart via Razer Synapse 3, slik at du kan programmere hjulet til å bla gjennom våpen eller bla gjennom videoklipp.

1005212 Razer Razer BlackWidow Elite Yellow Switch (Nordic) RZ03-02622300-R3N1 Razer BlackWidow Elite er en oppgradert versjon av det populære BlackWidow Chroma-spilltastaturet. Med mange nye funksjoner som USB-port på siden, 3,5 mm pass-through inngang, nye medieknapper og multifunksjonsratt, har du all mulighet til å bli en ekte profesjonell. Utstyr deg for kampens hete med den nye versjonen av BlackWidow Elite-mekanisk tastatur. Du får en flott spillfølelse takket være de grønne mekaniske tastene som responderer raskere enn noensinne til tryjkkene dine. Dette tastaturet har alle forutsetningene for å gjøre deg til en bedre spiller. Opplev Hypershift-teknologien Med Razer Hypershift kan du koble hver knapp til en funksjon eller samle flere tastetrykk i en makro, noe som gir deg en fordel under kampens hete. Dra overtaket og overraske fiender på slagmarken. Justerbar chroma- bakgrunnsbelysning Tastaturet har innebygd belysning for at du selv kan avgjøre hvilken farge som skal lyse opp livet ditt. Noen spill har forhåndsinnstilte farger som du deretter kan angi etter dine preferanser. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også angi forhåndsinstallerte lyseffekter, alle konfigureres enkelt gjennom Synapse-programvaren. Taster for makroinnstillinger Blackwidow Elite er utstyrt med 5 makrotaster på venstre side. Du vil kunne registrere dine egne makroer og kan lagre opptil 10 forskjellige profiler direkte fra tastaturet. Med to enkle klikk starter og avslutter du opptaket når du er ferdig. Razers mekaniske taster De mekaniske tastene er optimalisert for spill, og gir førsteklasses ytelse og kvalitet. Registrering er allerede gjort etter at du har trykket tasten ned 1,9 mm. Tastene gir deg overlegen kontroll og ekstremt rask respons i alle typer spill. De grønne tastene har en optimalisert aktivering og krever et minimumstrykk på 50 gram for å aktiveres. Tastene har et beskyttende deksel for å holde smuss og rusk unna de tekniske delene. Dette tastaturet tar spill til et helt nytt nivå og med over 80 millioner tastetrykk vil tastaturet aldri bli dårlig. Ergonomisk hånleddstøtte  En spesialdesignet håndleddstøtte er inkludert i Razer Blackwidow Elite. Denne håndleddstøtten er ergonomisk utformet for å sikre god og enkel støtte til håndleddene dine. Uansett hvor intens spillet maratonet ditt er, sikrer denne håndleddstøtten at du alltid spiller komfortabelt. Ha full kontroll Razer BlackWidow Elite kommer ikke bare med et nytt utseende, men også nye utvidede kontroller i form av et multifunksjonelt ratt og medietaster. Nå kan du styre underholdningen din ved å justere volumet eller justere RGB-lysstyrken. Det er helt justerbart via Razer Synapse 3, slik at du kan programmere hjulet til å bla gjennom våpen eller bla gjennom videoklipp. Gamingtastatur 5 2 1290 NOK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur