Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mekanisk gamingtastatur med røde Kailh-brytere

Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard

  Art.nr: 227352
 • Bakgrunnsbelyste taster
 • Utskiftbare pil- og WASD-taster
 • Anti-ghosting og håndleddstøtte
 • Røde Kailh-brytere
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stilleog av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyst og kan stilles inn i fire lysstyrker.  WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra. 

Røde Kailh-brytere

GGK 3.1 er bygd for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert et tastatur med materiale av høy kvalitet og de har valgt å bruke Kailh-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk.

Anti-Ghosting

Anti-ghosting gjør det mulig å bruke flere taster samtidig. På de fleste vanlige tastatur kan du kun benytte deg av tre taster samtidig. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG GGK 3.1 er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer uten at maskinen klager med forstyrrende lyder, eller at knappetrykk ikke blir registrert.

Bakgrunnsbelyste taster i fire styrker

GGK 3,1 har en stemningsfull blå bakgrunnsbelysning og kan justeres i fire trinn. Valgene er 25%, 50%, 75% og 100% lysstyrke. Dette gjør at du kan justere lysstyrken underveis.

Utskiftbare pil- og WASD-taster

Tastaturet kommer med utbyttbare pil- og WASD-taster, slik at du kan sette ditt eget personlige preg. Det har også en egen knapp for å senke volumet helt, samt et hjul for å stille volumet. Dermed trenger du ikke gå ut av spillet for å sette ned eller opp lydnivået.

Med eller uten håndleddstøtte

Noen elsker håndstøtten og andre vil absolutt ikke ha det. Derfor velger du selv om du vil bruke håndleddstøtten eller ikke. Men for ergonomiske grunner anbefaler vi at du prøver å bruke det.

Se også

(1 stk)
 • Røde Kailh-brytere
 • Magnetisk håndleddstøtte
 • RGB-belysning

799,-

Se også

(1 stk)
 • Røde Kailh-brytere
 • Magnetisk håndleddstøtte
 • RGB-belysning

799,-

Mission SG Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stilleog av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyst og kan stilles inn i fire lysstyrker.  WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra.  Røde Kailh-brytere GGK 3.1 er bygd for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert et tastatur med materiale av høy kvalitet og de har valgt å bruke Kailh-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk. Anti-Ghosting Anti-ghosting gjør det mulig å bruke flere taster samtidig. På de fleste vanlige tastatur kan du kun benytte deg av tre taster samtidig. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG GGK 3.1 er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer uten at maskinen klager med forstyrrende lyder, eller at knappetrykk ikke blir registrert. Bakgrunnsbelyste taster i fire styrker GGK 3,1 har en stemningsfull blå bakgrunnsbelysning og kan justeres i fire trinn. Valgene er 25%, 50%, 75% og 100% lysstyrke. Dette gjør at du kan justere lysstyrken underveis. Utskiftbare pil- og WASD-taster Tastaturet kommer med utbyttbare pil- og WASD-taster, slik at du kan sette ditt eget personlige preg. Det har også en egen knapp for å senke volumet helt, samt et hjul for å stille volumet. Dermed trenger du ikke gå ut av spillet for å sette ned eller opp lydnivået. Med eller uten håndleddstøtte Noen elsker håndstøtten og andre vil absolutt ikke ha det. Derfor velger du selv om du vil bruke håndleddstøtten eller ikke. Men for ergonomiske grunner anbefaler vi at du prøver å bruke det. Gamingtastatur 4 2 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtastatur