Mekanisk gamingtastatur med røde Kailh-brytere

Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard

  Art.nr: 227352
 • Bakgrunnsbelyste taster
 • Utskiftbare pil- og WASD-taster
 • Anti-ghosting og håndleddstøtte
 • Røde Kailh-brytere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stille og av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyste og kan stilles inn i fire lysstyrker. WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra. 

Røde Kailh-brytere

GGK 3.1 er bygget for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert med materialer av høy kvalitet og de har valgt å bruke Kailh-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk.

Anti-Ghosting

Anti-ghosting gjør det mulig å bruke flere taster samtidig. På de fleste vanlige tastatur kan du kun benytte deg av tre taster samtidig. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG GGK 3.1 er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer uten at maskinen klager med forstyrrende lyder, eller at knappetrykk ikke blir registrert.

Bakgrunnsbelyste taster i fire styrker

GGK 3,1 har en stemningsfull blå bakgrunnsbelysning og kan justeres i fire trinn. Valgene er 25%, 50%, 75% og 100% lysstyrke. Dette gjør at du kan justere lysstyrken underveis.

Utskiftbare pil- og WASD-taster

Tastaturet kommer med utskiftbare pil- og WASD-taster, slik at du kan sette ditt eget personlige preg på det. Det har også en egen knapp for å senke volumet helt, samt et hjul for å stille volumet. Dermed trenger du ikke gå ut av spillet for å skru ned eller opp lydnivået.

Med eller uten håndleddstøtte

Noen elsker håndstøtten og andre vil absolutt ikke ha den. Derfor velger du selv om du vil bruke håndleddstøtten eller ikke. Men for ergonomiske grunner anbefaler vi at du prøver å bruke den.

Se også

(14 stk)
 • Røde Kailh-brytere
 • Magnetisk håndleddstøtte
 • RGB-belysning

899,-

Se også

(14 stk)
 • Røde Kailh-brytere
 • Magnetisk håndleddstøtte
 • RGB-belysning

899,-

227352 Mission SG Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stille og av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyste og kan stilles inn i fire lysstyrker. WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra.  Røde Kailh-brytere GGK 3.1 er bygget for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert med materialer av høy kvalitet og de har valgt å bruke Kailh-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk. Anti-Ghosting Anti-ghosting gjør det mulig å bruke flere taster samtidig. På de fleste vanlige tastatur kan du kun benytte deg av tre taster samtidig. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG GGK 3.1 er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer uten at maskinen klager med forstyrrende lyder, eller at knappetrykk ikke blir registrert. Bakgrunnsbelyste taster i fire styrker GGK 3,1 har en stemningsfull blå bakgrunnsbelysning og kan justeres i fire trinn. Valgene er 25%, 50%, 75% og 100% lysstyrke. Dette gjør at du kan justere lysstyrken underveis. Utskiftbare pil- og WASD-taster Tastaturet kommer med utskiftbare pil- og WASD-taster, slik at du kan sette ditt eget personlige preg på det. Det har også en egen knapp for å senke volumet helt, samt et hjul for å stille volumet. Dermed trenger du ikke gå ut av spillet for å skru ned eller opp lydnivået. Med eller uten håndleddstøtte Noen elsker håndstøtten og andre vil absolutt ikke ha den. Derfor velger du selv om du vil bruke håndleddstøtten eller ikke. Men for ergonomiske grunner anbefaler vi at du prøver å bruke den. Gamingtastatur 4,1 26 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtastatur