Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mekanisk gamingtastatur med RGB-belysning

Mission SG GGK 2.5 Gaming Keyboard

  Art.nr: 1002177
  • Anbefalt av Tek.no
  • Røde Outemu-brytere
  • RGB-bakgrunnsbelyste taster
  • Anti-ghosting
  • 12 stk. hurtigknapper

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG GGK 2.5

Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 2.5 er utstyrt med røde Outemu-brytere som er stillegående og av høy kvalitet. Tastaturet har bakgrunnsbelysning og kan justeres i ti ulike lysmoduser.

Anbefalt av TEK.NO 

Mission SG GGK 2.5 Gaming Keyboard ble testet, anbefalt og fikk karakter 7,5 av 10 mulige av Tek.no i februar 2020. Dette er blant noe av det som ble sagt om gamingtastaturet:

«(...) et veldig unikt produkt: du får et mekanisk tenkeyless-tastatur som også ser stilig ut uten lyset på for under fem hundrelapper (i skrivende stund). Si ifra hvis du finner en annen sånn kombo, for det har ikke vi klart.»

«Det hjelper også at tastaturet er velbygget, har en topplate i metall og er godt å taste på.»

«Alt i alt: vil du ha et mekanisk tastatur til gaming for så lite penger som mulig, vel, så er dette en mildt sagt het kandidat.»

Les hele testen på Tek.no.

Røde Outemu-brytere

GGK 2.5 er bygd for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert med materialer av høy kvalitet og de har valgt å bruke Outemu-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk.

Anti-Ghosting

Anti-ghosting gjør det mulig å bruke flere taster samtidig. På de fleste vanlige tastatur kan du kun benytte deg av tre taster samtidig. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG GGK 2.5 er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer uten at maskinen klager med forstyrrende lyder, eller at tastetrykk ikke blir registrert.

Enkelt å komme i gang 

Med Mission GGK 2.5 trenger du ikke begi deg ut på vanskelige installasjoner. Det er et Plug-and-Play-tastatur, som betyr at du kun trenger å koble det til et uttak og tastaturet vil lyse opp og være klar til bruk. 

Bakgrunnsbelysning

Tastaturet er utstyrt med ti forskjellige innstillingsmoduser for bakgrunnsbelysning. Du kan velge mellom bølgelys, pustemodus, velge hvilke taster som skal lyse og mye mer.

1002177 1002177 Mission SG Mission SG GGK 2.5 Gaming Keyboard SK-608 Mission SG GGK 2.5 Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 2.5 er utstyrt med røde Outemu-brytere som er stillegående og av høy kvalitet. Tastaturet har bakgrunnsbelysning og kan justeres i ti ulike lysmoduser. Anbefalt av TEK.NO  Mission SG GGK 2.5 Gaming Keyboard ble testet, anbefalt og fikk karakter 7,5 av 10 mulige av Tek.no i februar 2020. Dette er blant noe av det som ble sagt om gamingtastaturet: «(...) et veldig unikt produkt: du får et mekanisk tenkeyless-tastatur som også ser stilig ut uten lyset på for under fem hundrelapper (i skrivende stund). Si ifra hvis du finner en annen sånn kombo, for det har ikke vi klart.»«Det hjelper også at tastaturet er velbygget, har en topplate i metall og er godt å taste på.»«Alt i alt: vil du ha et mekanisk tastatur til gaming for så lite penger som mulig, vel, så er dette en mildt sagt het kandidat.» Les hele testen på Tek.no. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Røde Outemu-brytere GGK 2.5 er bygd for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert med materialer av høy kvalitet og de har valgt å bruke Outemu-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk. Anti-Ghosting Anti-ghosting gjør det mulig å bruke flere taster samtidig. På de fleste vanlige tastatur kan du kun benytte deg av tre taster samtidig. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG GGK 2.5 er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer uten at maskinen klager med forstyrrende lyder, eller at tastetrykk ikke blir registrert. Enkelt å komme i gang  Med Mission GGK 2.5 trenger du ikke begi deg ut på vanskelige installasjoner. Det er et Plug-and-Play-tastatur, som betyr at du kun trenger å koble det til et uttak og tastaturet vil lyse opp og være klar til bruk.  Bakgrunnsbelysning Tastaturet er utstyrt med ti forskjellige innstillingsmoduser for bakgrunnsbelysning. Du kan velge mellom bølgelys, pustemodus, velge hvilke taster som skal lyse og mye mer. Gamingtastatur 3,7 31 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur