Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Gamingpakke med tastatur, mus og musematte

Mission SG Gaming Package 3

  Art.nr: 232413
  • Bakgrunnsbelyst mekanisk tastatur
  • Ekstra stor musematte i polykarbonat
  • Heftig gamingmus med Avago-laser!

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Gamingpakke Mission SG

En perfekt pakke for den ivrige gameren som består av et godt tastatur, mus og musematte, 

Mission SG GGK 3.1 - Bakgrunnsbelyst mekanisk tastatur med røde Kailh-brytere

Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stilleog av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyst og kan stilles inn i fire lysstyrker.  WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra. 

Mission SG GSM 3.6 - Ekstra stor musematte i polykarbonat

Mission SG er en stilig musematte for deg som liker å spille mye. Den er laget i polykarbonat, et materiale som gir deg en holdbar musematte med bra gli og blank finish. Undersiden er laget i gummi og garanterer at den ikke sklir når du spiller.

Mission SG GGM 3.2 - Heftig gamingmus med Avago-laser!

Unn deg en skikkelig gamingmus som vil gi deg en bedre gamingopplevelse og mer nøyaktig presisjon i alle typer spill. Med 16400 DPI, Avago-laserteknologi, justerbare vekter, 13 ulike taster og ergonomisk design forsikrer du deg om å holde dine fiender i sjakk! Den gullbelagte USB-kontakten garanterer at alle kommandoer overføres på best mulig måte.

Mission SG Mission SG Gaming Package 3 Gamingpakke Mission SG En perfekt pakke for den ivrige gameren som består av et godt tastatur, mus og musematte,  Mission SG GGK 3.1 - Bakgrunnsbelyst mekanisk tastatur med røde Kailh-brytere Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stilleog av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyst og kan stilles inn i fire lysstyrker.  WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra.  Mission SG GSM 3.6 - Ekstra stor musematte i polykarbonat Mission SG er en stilig musematte for deg som liker å spille mye. Den er laget i polykarbonat, et materiale som gir deg en holdbar musematte med bra gli og blank finish. Undersiden er laget i gummi og garanterer at den ikke sklir når du spiller. Mission SG GGM 3.2 - Heftig gamingmus med Avago-laser! Unn deg en skikkelig gamingmus som vil gi deg en bedre gamingopplevelse og mer nøyaktig presisjon i alle typer spill. Med 16400 DPI, Avago-laserteknologi, justerbare vekter, 13 ulike taster og ergonomisk design forsikrer du deg om å holde dine fiender i sjakk! Den gullbelagte USB-kontakten garanterer at alle kommandoer overføres på best mulig måte. Gamingtastatur 4 1 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur