Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilig gamingtastatur med A-RGB-belysning

Mission SG Caladrius keyboard

  Art.nr: 1009118
  • Røde Outemu-brytere
  • A-RGB-belysning
  • Anti-ghosting
  • Nordisk layout
  • Problemfri USB-kabel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Caladrius er en serie av gaimingprodukter for deg som vil ha et komfortabel, stilig og diskre produkt som har RGB-belysning, men som fremdeles kan passe godt inn det stilige huset. Dette gamingtastaturet kommer med røde Outemu-brytere, A-RGB-belysning og problemfri USB-kabel. 

Caladrius

Caladrius er ifølge den romerske mytologien en snøhvit fugl som bor i kongens hus. Det sier at den kan absorbere sykdommer inn i seg selv og deretter fly vekk, bli kvitt sykdommen og helbrede både seg selv og den syke personen.

Røde Outemu-brytere

Mission SG Caladrius  er bygd for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert med materialer av høy kvalitet og de har valgt å bruke Outemu-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk.

A-RGB-belysning

Mission SG Caladrius har innebygd belysning som du selv bestemmer hvilken farger som skal lyse opp. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også stille inn forhåndsinstallerte lyseffekter og alt konfigureres med den medfølgende programvaren.

Det er av typen A-RGB som betyr at hver enkelt LED-lampe er adresserbar på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver LED-lampe og skape din egen stemning.

Anti-ghosting

Anti-ghosting gjør det mulig å bruke flere taster samtidig. På de fleste vanlige tastatur kan du kun benytte deg av tre taster samtidig. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG Caladrius er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer uten at maskinen klager med forstyrrende lyder, eller at tastetrykk ikke blir registrert.

1009118 Mission SG Mission SG Caladrius keyboard CK107 Mission SG Caladrius er en serie av gaimingprodukter for deg som vil ha et komfortabel, stilig og diskre produkt som har RGB-belysning, men som fremdeles kan passe godt inn det stilige huset. Dette gamingtastaturet kommer med røde Outemu-brytere, A-RGB-belysning og problemfri USB-kabel.  Caladrius Caladrius er ifølge den romerske mytologien en snøhvit fugl som bor i kongens hus. Det sier at den kan absorbere sykdommer inn i seg selv og deretter fly vekk, bli kvitt sykdommen og helbrede både seg selv og den syke personen. Røde Outemu-brytere Mission SG Caladrius  er bygd for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert med materialer av høy kvalitet og de har valgt å bruke Outemu-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk. A-RGB-belysning Mission SG Caladrius har innebygd belysning som du selv bestemmer hvilken farger som skal lyse opp. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også stille inn forhåndsinstallerte lyseffekter og alt konfigureres med den medfølgende programvaren. Det er av typen A-RGB som betyr at hver enkelt LED-lampe er adresserbar på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver LED-lampe og skape din egen stemning. Anti-ghosting Anti-ghosting gjør det mulig å bruke flere taster samtidig. På de fleste vanlige tastatur kan du kun benytte deg av tre taster samtidig. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG Caladrius er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer uten at maskinen klager med forstyrrende lyder, eller at tastetrykk ikke blir registrert. Gamingtastatur 3,7 3 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur