Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst hvitt gamingtastatur med Lightspeed og RGB

Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard - White

  Art.nr: 1013725
  • Mekaniske Logitech GL Tactile-brytere
  • 1 ms svarfrekvens med LIGHTSPEED
  • Dedikert mediekontroll
  • Opptil 40 timer batteritid
  • LIGHTSYNC RGB-belysning

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

2 499,-

Delbetal fra 253,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech G915 TKL Tactile White inngår i en helt ny kategori trådløse mekaniske gamingtastaturer med 1 ms trådløs LIGHTSPEED. Gled deg over ekstremt kjapp responstid og inntil 40 timer uavbrutt gaming på én lading. Tastaturet har en robust ramme i aluminiumslegering som gir et vanvittig tynt med allikevel sterkt og holdbart design. GL Tactile-bryterne gir et forsiktig hump for litt taktil tilbakemelding.

Med LIGHTSPEED RGB-belysning kan du tilpasse belysningen bak hver enkelt tast. Teknikken reagerer dessuten på handling, lyd og skjermfarge fra spill, slik at du kan leve deg enda dypere inn i spillet. 

Anbefalt av Tek.no

Tek.no anbefalte fullversjonen av G915 med numpad i en samletest av mekaniske tastatur oppdatert 14. april 2020.

«Trådløst lavprofil tastatur med herlige taster og masse funksjonalitet.»

Det skrytes også av at tastaturet er støysvakt.

Les hele testen hos Tek.no her.

Logitech GL Tactile-switcher

Logitechs nyutviklede GL-switcher tilbyr samme hastighet, presisjon og prestasjon som i tidligere mekaniske switcher, men på halve høyden. Den totale tastehøyden er 2,7 mm, og avstanden til aktiveringspunktet er 1,5 mm. Diskret og kompromissløs lavprofildesign for ennå mer responsive tastetrykk enn tidligere.

Trådløs Lightspeed-teknologi

Logitech G915 TKL har fått den eminente Lightspeed-teknologien. Det er en trådløs standard som Logitech bruker for å gi 1 ms eller lavere responstid på sine trådløse produkter, som skal gi deg som gamer total kontroll uten delay på tastene.

Dedikerte mediekontroller

Med dedikerte mediekontroller i form av et volumhjul og taster får du kjapt og enkelt kontroll over video, lyd og streaming. Ikke mist fokus ved å trenge å trappe ned gamingen, men sørg for å være alert og med full kontroll i fingerspissene. 

LIGHTSYNC RGB-belysning

Neste generasjons RGB-belysning synkroniserer belysningen med gaming- og underholdningsinnholdet ditt. Tilpass hver eneste tast eller skap tilpassede animasjoner fra 16,8 millioner farger med Logitech G HUB-programvaren. 

1013725 Logitech Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard - White 920-009663 Logitech G915 TKL Tactile White inngår i en helt ny kategori trådløse mekaniske gamingtastaturer med 1 ms trådløs LIGHTSPEED. Gled deg over ekstremt kjapp responstid og inntil 40 timer uavbrutt gaming på én lading. Tastaturet har en robust ramme i aluminiumslegering som gir et vanvittig tynt med allikevel sterkt og holdbart design. GL Tactile-bryterne gir et forsiktig hump for litt taktil tilbakemelding. Med LIGHTSPEED RGB-belysning kan du tilpasse belysningen bak hver enkelt tast. Teknikken reagerer dessuten på handling, lyd og skjermfarge fra spill, slik at du kan leve deg enda dypere inn i spillet.  Anbefalt av Tek.no Tek.no anbefalte fullversjonen av G915 med numpad i en samletest av mekaniske tastatur oppdatert 14. april 2020.«Trådløst lavprofil tastatur med herlige taster og masse funksjonalitet.»Det skrytes også av at tastaturet er støysvakt.Les hele testen hos Tek.no her. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Logitech GL Tactile-switcher Logitechs nyutviklede GL-switcher tilbyr samme hastighet, presisjon og prestasjon som i tidligere mekaniske switcher, men på halve høyden. Den totale tastehøyden er 2,7 mm, og avstanden til aktiveringspunktet er 1,5 mm. Diskret og kompromissløs lavprofildesign for ennå mer responsive tastetrykk enn tidligere. Trådløs Lightspeed-teknologi Logitech G915 TKL har fått den eminente Lightspeed-teknologien. Det er en trådløs standard som Logitech bruker for å gi 1 ms eller lavere responstid på sine trådløse produkter, som skal gi deg som gamer total kontroll uten delay på tastene. Dedikerte mediekontroller Med dedikerte mediekontroller i form av et volumhjul og taster får du kjapt og enkelt kontroll over video, lyd og streaming. Ikke mist fokus ved å trenge å trappe ned gamingen, men sørg for å være alert og med full kontroll i fingerspissene.  LIGHTSYNC RGB-belysning Neste generasjons RGB-belysning synkroniserer belysningen med gaming- og underholdningsinnholdet ditt. Tilpass hver eneste tast eller skap tilpassede animasjoner fra 16,8 millioner farger med Logitech G HUB-programvaren.  Gamingtastatur 2499 NOK 2499 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur