Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Robust gamingtastatur med lavprofil-design

Logitech G815 Low Profile Keyboard - Tactile

  Art.nr: 1009265
 • Mekaniske Logitech GL Tactile-brytere
 • Robust ramme av aluminiumlegering
 • USB Passthrough
 • Dedikert mediekontroll
 • LIGHTSYNC RGB-belysning
2 049,-

Delbetal fra 216,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Logitech G815 Low Profile får du avansert gamingteknologi i et veldig tynt og sofistikert design. Rammen er utformet i flyklassifisert aluminiumslegering, som sammen med de mekaniske bryterne sikkerstiller holdbart design i lavprofil.

Med LIGHTSYNC RGB-belysning kan du tilpasse belysningen i hver bryter. Teknologien reagerer dessuten på action, lyd og skjermfarge fra spill, sånn at du kan nå en ny dimensjon i spillingen.

Logitech GL Tactile-brytere

Logitechs nyutviklede GL-brytere er produsert for å tilby samme fart, presisjon og ytelse som i tradisjonelle mekaniske brytere, bare med halve høyden. Den totale slaglengden er 2,7 mm og avstandspunktet er 1,5 mm. Diskret og kompromissløs lavprofildesign for mer responssive tastetrykk enn noensinne tidligere.

USB Passthrough

Tastaturet er utrustet med en USB 2.0-port som lar deg koble inn en USB-dreven enhet direkte i tastaturet. Spar tid og energi, uten å behøve å krype bak datamaskinen og lete etter en ledig port. Lad din mobiltelefon eller koble til gamingmusen din via den innebygde porten.

Programmerbare G-knapper

Lengst ut til venstre på tastaturet finner du fem stykker programmerbare G-knapper.

Skap og utfør komplekse handlinger enkelt og intuitivt med bare ett tastetrykk, for å få overtaket over motstanderne dine.

Dedikerte mediekontroller

Med dedikerte mediekontroller i form av et volumhjul og knapper får du raskt og enkelt kontroll over video, lyd og strømming. Mist ikke fokuset gjennom å behøve å tabbe ut av spillet ditt, men ha istedenfor full kontroll direkte ved fingertuppene.

LIGHTSYNC RGB-belysning

Neste generasjons RGB-belysning synkroniserer belysningen med ditt spill- og underholdningsinnhold. Tilpass hver knapp eller skap tilpassede animasjoner fra 16,8 millioner farger med Logitech G HUB-programvaren.

Se også

(3 stk)
 • Mekaniske Logitech GL Tactile-switcher
 • 1 millisekunds responstid med LIGHTSPEED
 • Anbefalt av tek.no

2 645,-

Se også

(3 stk)
 • Mekaniske Logitech GL Tactile-switcher
 • 1 millisekunds responstid med LIGHTSPEED
 • Anbefalt av tek.no

2 645,-

1009265 Logitech Logitech G815 Low Profile Keyboard - Tactile 920-008989 Med Logitech G815 Low Profile får du avansert gamingteknologi i et veldig tynt og sofistikert design. Rammen er utformet i flyklassifisert aluminiumslegering, som sammen med de mekaniske bryterne sikkerstiller holdbart design i lavprofil. Med LIGHTSYNC RGB-belysning kan du tilpasse belysningen i hver bryter. Teknologien reagerer dessuten på action, lyd og skjermfarge fra spill, sånn at du kan nå en ny dimensjon i spillingen. Logitech GL Tactile-brytere Logitechs nyutviklede GL-brytere er produsert for å tilby samme fart, presisjon og ytelse som i tradisjonelle mekaniske brytere, bare med halve høyden. Den totale slaglengden er 2,7 mm og avstandspunktet er 1,5 mm. Diskret og kompromissløs lavprofildesign for mer responssive tastetrykk enn noensinne tidligere. USB Passthrough Tastaturet er utrustet med en USB 2.0-port som lar deg koble inn en USB-dreven enhet direkte i tastaturet. Spar tid og energi, uten å behøve å krype bak datamaskinen og lete etter en ledig port. Lad din mobiltelefon eller koble til gamingmusen din via den innebygde porten. Programmerbare G-knapper Lengst ut til venstre på tastaturet finner du fem stykker programmerbare G-knapper. Skap og utfør komplekse handlinger enkelt og intuitivt med bare ett tastetrykk, for å få overtaket over motstanderne dine. Dedikerte mediekontroller Med dedikerte mediekontroller i form av et volumhjul og knapper får du raskt og enkelt kontroll over video, lyd og strømming. Mist ikke fokuset gjennom å behøve å tabbe ut av spillet ditt, men ha istedenfor full kontroll direkte ved fingertuppene. LIGHTSYNC RGB-belysning Neste generasjons RGB-belysning synkroniserer belysningen med ditt spill- og underholdningsinnhold. Tilpass hver knapp eller skap tilpassede animasjoner fra 16,8 millioner farger med Logitech G HUB-programvaren. Gamingtastatur 2049 NOK 2049 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtastatur