RGB-belyst mekanisk tastatur i heftig design

Logitech G513 RGB Linear Gaming Keyboard

  Art.nr: 1003920
 • Mekaniske Romer-G-taster
 • Tilpassningsbare knapper
 • Justerbar RGB-belysning
 • Ferdige lysprofiler for spill
 • Romer-G Linear taster

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant

1 590,-

Delbetal fra 178,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech G513 er en perfekt blanding av ytelse, avansert teknologi og funksjoner med uovertruffen bygningskvalitet. Det er et mekanisk RGB-tastatur som inneholder avanserte mekaniske Romer-G taster som er favoritt for esport-proffer rundt om i verden. Romer-G Linear gir flytende og jevne tastetrykk. Lineær manøvrering er perfekt for dobbelttrykkede presser, raske tastetrykk og uavbrutt halvpresser.

Heftige lyseffekter og materiale i høy kvalitet

Med Logitech G513 kan du tilpasse lyset for hver tast, tilpasse lyseffekter, og nyte integreringen av tastaturlyset i spillet i et spekter på ca 16,8 millioner farger. Dette ved hjelp av Logitech Gaming Software. G513 er laget av materialer av høy kvalitet for holdbarhet og eksklusivt design, med en håndleddstøtte i skum for ekstra komfort.

Aluminiumslegering i flyklasse

G513 er laget av ekstremt sterk og slitesterk 5052 aluminiums magnesiumlegering som gir både minimal design og vakker estetikk. Stivheten i 5052-legeringen gir også et robust, glidende kabinett som har et komplett spekter av funksjoner for en uslåelig spillopplevelse.

Spillmodus med innebygd minne

Ikke tap bare fordi du tilfeldigvis slår Windows-tasten. Deaktiver flere tastene med LGS. Oppbevar RGB-lysprofiler per tast i det innebygde minnet for bruk i et hvilket som helst system.

Enkel tilgang til media og lyskontroller. Bruk FN-tasten for å endre volum, spille og pause, dempe, belysning, bytt spillemodus, osv. Bruk FN-bryterfunksjonen i Logitech Gaming Software (LGS) og konfigurer funksjonstastene til å utføre disse alle kommandoene som standard.

Anti-Ghosting og hele 26-key rollover

Det kommer med 12 ekstra tastaturtaster med Logitech G513, slik at du kan oppgradere nøkkel spilltastene til samme standard som ditt heroiske spill. Bytt dem raskt og enkelt med den medfølgende tastaturfjerningsnøkkelen for Romer-G-tastene.

Trykk på flere taster samtidig i hvilken som helst rekkefølge, og få nøyaktig det du mente med 26-key rollover. Med en ytelsetrimmet anti-ghosting-funksjon, får du pålitelig kontroll når du trykker på flere taster samtidig.

Se også

(3 stk)
 • Mekaniske Romer-G-taster
 • Tilpassningsbare knapper
 • Justerbar RGB-belysning

1 490,-

Se også

(3 stk)
 • Mekaniske Romer-G-taster
 • Tilpassningsbare knapper
 • Justerbar RGB-belysning

1 490,-

1003920 Logitech Logitech G513 RGB Linear Gaming Keyboard 920-008854 Logitech G513 er en perfekt blanding av ytelse, avansert teknologi og funksjoner med uovertruffen bygningskvalitet. Det er et mekanisk RGB-tastatur som inneholder avanserte mekaniske Romer-G taster som er favoritt for esport-proffer rundt om i verden. Romer-G Linear gir flytende og jevne tastetrykk. Lineær manøvrering er perfekt for dobbelttrykkede presser, raske tastetrykk og uavbrutt halvpresser. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Heftige lyseffekter og materiale i høy kvalitet Med Logitech G513 kan du tilpasse lyset for hver tast, tilpasse lyseffekter, og nyte integreringen av tastaturlyset i spillet i et spekter på ca 16,8 millioner farger. Dette ved hjelp av Logitech Gaming Software. G513 er laget av materialer av høy kvalitet for holdbarhet og eksklusivt design, med en håndleddstøtte i skum for ekstra komfort. Aluminiumslegering i flyklasse G513 er laget av ekstremt sterk og slitesterk 5052 aluminiums magnesiumlegering som gir både minimal design og vakker estetikk. Stivheten i 5052-legeringen gir også et robust, glidende kabinett som har et komplett spekter av funksjoner for en uslåelig spillopplevelse. Spillmodus med innebygd minne Ikke tap bare fordi du tilfeldigvis slår Windows-tasten. Deaktiver flere tastene med LGS. Oppbevar RGB-lysprofiler per tast i det innebygde minnet for bruk i et hvilket som helst system.Enkel tilgang til media og lyskontroller. Bruk FN-tasten for å endre volum, spille og pause, dempe, belysning, bytt spillemodus, osv. Bruk FN-bryterfunksjonen i Logitech Gaming Software (LGS) og konfigurer funksjonstastene til å utføre disse alle kommandoene som standard. Anti-Ghosting og hele 26-key rollover Det kommer med 12 ekstra tastaturtaster med Logitech G513, slik at du kan oppgradere nøkkel spilltastene til samme standard som ditt heroiske spill. Bytt dem raskt og enkelt med den medfølgende tastaturfjerningsnøkkelen for Romer-G-tastene.Trykk på flere taster samtidig i hvilken som helst rekkefølge, og få nøyaktig det du mente med 26-key rollover. Med en ytelsetrimmet anti-ghosting-funksjon, får du pålitelig kontroll når du trykker på flere taster samtidig. Gamingtastatur 5 3 1590 NOK 1590 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtastatur