Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

RGB-belyst mekanisk tastatur med GX Blue-taster

Logitech G512 SE

  Art.nr: 1010404
  • GX Blue-taster
  • LIGHTSYNC justerbar belysning
  • Slitesterk ramme i aluminium-magnesium
  • Innebygd USB-kontakt

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Logitech G512 SE er et høyytelses gamingtastatur med ditt valg av avanserte mekaniske tasterene Romer-G, Romer-G Lineær og GX Blue. Avansert spillteknologi og konstruksjon av aluminiumslegering gjør G512 enkelt, slitesterkt og fullt utstyrt. Denne utgaven har GX Blue taster.

LIGHTSYNC RGB

Logitech G512 SE kan tilpasses med taster med ca 16,8 millioner farger. Lag dine egne animasjoner eller velg et utvalg av forhåndsdefinerte effekter. Og med LIGHTSYNC-teknologien, er belysningen drevet av spill, lyder eller skjermer for å gi en heftig RGB-opplevelse.

Aluminiumslegering i flyklasse

Logitech G512 SE er laget av ekstremt sterk og slitesterk 5052 aluminium-magnesiumlegering, som gir både minimal design og vakker estetikk. Stivheten i 5052-legeringen gir også en solid ramme som inneholder et komplett spekter av funksjoner for en uslåelig spillopplevelse.

1010404 Logitech Logitech G512 SE 920-009380   Logitech G512 SE er et høyytelses gamingtastatur med ditt valg av avanserte mekaniske tasterene Romer-G, Romer-G Lineær og GX Blue. Avansert spillteknologi og konstruksjon av aluminiumslegering gjør G512 enkelt, slitesterkt og fullt utstyrt. Denne utgaven har GX Blue taster. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> LIGHTSYNC RGB Logitech G512 SE kan tilpasses med taster med ca 16,8 millioner farger. Lag dine egne animasjoner eller velg et utvalg av forhåndsdefinerte effekter. Og med LIGHTSYNC-teknologien, er belysningen drevet av spill, lyder eller skjermer for å gi en heftig RGB-opplevelse. Aluminiumslegering i flyklasse Logitech G512 SE er laget av ekstremt sterk og slitesterk 5052 aluminium-magnesiumlegering, som gir både minimal design og vakker estetikk. Stivheten i 5052-legeringen gir også en solid ramme som inneholder et komplett spekter av funksjoner for en uslåelig spillopplevelse. Gamingtastatur 4 1 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur