Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mekanisk tastatur med Romer-G taster

Logitech G512 RGB Tactile Gaming Keyboard

  Art.nr: 1007914
  • Romer-G-taster
  • LIGHTSYNC justerbar belysning
  • Slitesterk ramme i i aluminium-magnesium
1 095,-

Delbetal fra 136,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

512 er et høyytelses gamingtastatur med ditt valg av avanserte mekaniske tasterene Romer-G, Romer-G Lineær og GX Blue. Avansert spillteknologi og konstruksjon av aluminiumslegering gjør G512 enkelt, slitesterkt og fullt utstyrt.

Romer-G-taster

Romer-G taktile taster er ikke bare mer holdbare, men også raskere og mer konsistente for en taster sammenlignet med standardmembranetastaturer. Mekaniske taster reagerer med auditiv og sensorisk tilbakemelding under aktivering for umiddelbart å signalisere fullføringen av tastetrykket.

Esport-utøvere rundt om i verden foretrekker Logitech G sine mekaniske tastaturer for hastighet, chat og pålitelighet.

LIGHTSYNC RGB

G512 kan tilpasses med taster med ca 16,8 millioner farger. Lag dine egne animasjoner eller velg et utvalg av forhåndsdefinerte effekter. Og med LIGHTSYNC-teknologien, er belysningen drevet av spill, lyder eller skjermer for å gi en heftig RGB-opplevelse.

Aluminiumslegering i flyklasse

G512 er laget av ekstremt sterk og slitesterk 5052 aluminium-magnesiumlegering, som gir både minimal design og vakker estetikk. Stivheten i 5052-legeringen gir også en solid ramme som inneholder et komplett spekter av funksjoner for en uslåelig spillopplevelse.

1007914 Logitech Logitech G512 RGB Tactile Gaming Keyboard 920-008739 512 er et høyytelses gamingtastatur med ditt valg av avanserte mekaniske tasterene Romer-G, Romer-G Lineær og GX Blue. Avansert spillteknologi og konstruksjon av aluminiumslegering gjør G512 enkelt, slitesterkt og fullt utstyrt. Romer-G-taster Romer-G taktile taster er ikke bare mer holdbare, men også raskere og mer konsistente for en taster sammenlignet med standardmembranetastaturer. Mekaniske taster reagerer med auditiv og sensorisk tilbakemelding under aktivering for umiddelbart å signalisere fullføringen av tastetrykket.Esport-utøvere rundt om i verden foretrekker Logitech G sine mekaniske tastaturer for hastighet, chat og pålitelighet. LIGHTSYNC RGB G512 kan tilpasses med taster med ca 16,8 millioner farger. Lag dine egne animasjoner eller velg et utvalg av forhåndsdefinerte effekter. Og med LIGHTSYNC-teknologien, er belysningen drevet av spill, lyder eller skjermer for å gi en heftig RGB-opplevelse. Aluminiumslegering i flyklasse G512 er laget av ekstremt sterk og slitesterk 5052 aluminium-magnesiumlegering, som gir både minimal design og vakker estetikk. Stivheten i 5052-legeringen gir også en solid ramme som inneholder et komplett spekter av funksjoner for en uslåelig spillopplevelse. Gamingtastatur 5 1 1095 NOK 1095 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur