Robust gamingtastatur med RGB-belysning

HyperX Alloy Core RGB Membrane Gaming Keyboard

  Art.nr: 1009249
  • Holdbart og stor konstruksjon
  • Stille, responssive brytere
  • Pen RGB-belysning
  • Multi-Key-Anti-Ghosting
  • Sølesikkert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HyperX Alloy Core RGB er et membrantastatur som kombinerer RGB med en imponerende kvalitet. Resultatet blir det ideelle alternativet for gamere som er ute etter å forbedre sin gaming-setup på en funksjonell og prisgunstig måte.

Med seks lyseffekter og justerbar lysstyrke kan du sette ditt personlige preg på systemet ditt. Den forsterkede, sølesikre plastrammen er konstruert for økt stabilitet, pålitelighet og sikkerhet - for gamere som vil ha et tastatur som holder lenge.

Stille, responssive brytere med anti-ghosting

Membranbryterne gir en taktil følelse, samtidig som de er konfigurerte til å være stille. Utover det så sørger Anti-Ghosting-funksjonen for at hvert tastetrykk registreres, selv når du trykker på flere brytere samtidig.

Mediaknapper og hurtigtilgang for belysning

Styr musikk via mediaknappene eller endre lyseffekter på tastaturet. På de øvre delene av tastaturet finner du knappene som lar deg gjøre raske endringer med minimal anstrengelse. Full kontroll, plassert ved fingertuppene dine.

Sølesikkert

Tastaturet har blitt testet av HyperX for å være sølesikkert mot opptil 120 ml væske. Ødeleggende ulykker med sølt væske er ikke lenger ett problem, med Alloy Core RGB Membrane.

1009249 HyperX HyperX Alloy Core RGB Membrane Gaming Keyboard HX-KB5ME2-NO HyperX Alloy Core RGB er et membrantastatur som kombinerer RGB med en imponerende kvalitet. Resultatet blir det ideelle alternativet for gamere som er ute etter å forbedre sin gaming-setup på en funksjonell og prisgunstig måte. Med seks lyseffekter og justerbar lysstyrke kan du sette ditt personlige preg på systemet ditt. Den forsterkede, sølesikre plastrammen er konstruert for økt stabilitet, pålitelighet og sikkerhet - for gamere som vil ha et tastatur som holder lenge. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stille, responssive brytere med anti-ghosting Membranbryterne gir en taktil følelse, samtidig som de er konfigurerte til å være stille. Utover det så sørger Anti-Ghosting-funksjonen for at hvert tastetrykk registreres, selv når du trykker på flere brytere samtidig. Mediaknapper og hurtigtilgang for belysning Styr musikk via mediaknappene eller endre lyseffekter på tastaturet. På de øvre delene av tastaturet finner du knappene som lar deg gjøre raske endringer med minimal anstrengelse. Full kontroll, plassert ved fingertuppene dine. Sølesikkert Tastaturet har blitt testet av HyperX for å være sølesikkert mot opptil 120 ml væske. Ødeleggende ulykker med sølt væske er ikke lenger ett problem, med Alloy Core RGB Membrane. Gamingtastatur 4,7 3 449 NOK 449 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur