Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingtastatur i aluminium med røde taster

Corsair Gaming K70 RGB MK.2 Cherry MX Red

  Art.nr: 1006890
  • 100% Anti-Ghosting
  • Cherry MX Red-taster
  • RGB-belysning
  • Windows-Key lock mode
  • Innebygget minne

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair K70 RGB MK.2 er et premium mekanisk gamingtastatur bygget for å vare med en robust aluminiumsramme, CHERRY MX Red-taster og enestående dynamisk RGB-bakgrunnsbelysning.

Gamingtastaturet har en USB pass through, slik at du kan koble til det trådløse headsettet, gamingmusen eller noe annet du trenger. Det gir deg en ekstra USB-port.

Robust aluminiumsramme

En anodisert aluminiumsramme gir lys og robust holdbarhet, bygget for å vare i tusenvis av timer med spill. Det gir også en god følelse når du går flytter og løfter på tastaturet, så vel som når du spiller takket være den faste aluminiumsrammen.

Innebygget minne

Som i mange av Corsair sine gamingprodukter har K70 RGB MK.2 også innebygd minne for å lagre innstillingene, selv om du tar med musen og kobler den til en annen datamaskin. På denne måten er du alltid klar for en økt med gaming.

Komfortabel design

Tastaturets komfort er tatt til et nytt nivå. Ved å optimalisere posisjonen til håndleddene dine gjennom lavere tastaturer og lett tilgjengelige multimedia kontroller, gir det nye nye tastaturdesignet hendene en mer parallell posisjon for en mer naturlig følelse.

Windows-Key lock mode

Med funksjonen å låse Windows-tasten, vil du ikke bli avbrutt fra spillet ditt hvis du kommer bort i den. Perfekt under stressfulle situasjoner, du absolutt ikke vil bli strayed ut av spillet. Funksjonen kan enkelt aktiveres eller deaktiveres med en snarvei øverst på tastaturet.

Avtagbar håndledsstøtte

For ekstra komfort under lange gamingøkter, har tastaturet en håndleddstøtte med en myk og behagelig gummi tekstur. Dette kan med fordel fjernes hvis du ikke vil eller ikke har plass.

iCUTE

Med Corsair sin programvare iCUE som er helt gratis kan du styre lyset dynamisk mellom flere enheter, programmere macron eller et fullt synkronisert lysskjema for alle dine kompatible Corsair produkter.

1006890 Corsair Corsair Gaming K70 RGB MK.2 Cherry MX Red CH-9109010-ND Corsair K70 RGB MK.2 er et premium mekanisk gamingtastatur bygget for å vare med en robust aluminiumsramme, CHERRY MX Red-taster og enestående dynamisk RGB-bakgrunnsbelysning.Gamingtastaturet har en USB pass through, slik at du kan koble til det trådløse headsettet, gamingmusen eller noe annet du trenger. Det gir deg en ekstra USB-port. Robust aluminiumsramme En anodisert aluminiumsramme gir lys og robust holdbarhet, bygget for å vare i tusenvis av timer med spill. Det gir også en god følelse når du går flytter og løfter på tastaturet, så vel som når du spiller takket være den faste aluminiumsrammen. Innebygget minne Som i mange av Corsair sine gamingprodukter har K70 RGB MK.2 også innebygd minne for å lagre innstillingene, selv om du tar med musen og kobler den til en annen datamaskin. På denne måten er du alltid klar for en økt med gaming. Komfortabel design Tastaturets komfort er tatt til et nytt nivå. Ved å optimalisere posisjonen til håndleddene dine gjennom lavere tastaturer og lett tilgjengelige multimedia kontroller, gir det nye nye tastaturdesignet hendene en mer parallell posisjon for en mer naturlig følelse. Windows-Key lock mode Med funksjonen å låse Windows-tasten, vil du ikke bli avbrutt fra spillet ditt hvis du kommer bort i den. Perfekt under stressfulle situasjoner, du absolutt ikke vil bli strayed ut av spillet. Funksjonen kan enkelt aktiveres eller deaktiveres med en snarvei øverst på tastaturet. Avtagbar håndledsstøtte For ekstra komfort under lange gamingøkter, har tastaturet en håndleddstøtte med en myk og behagelig gummi tekstur. Dette kan med fordel fjernes hvis du ikke vil eller ikke har plass. iCUTE Med Corsair sin programvare iCUE som er helt gratis kan du styre lyset dynamisk mellom flere enheter, programmere macron eller et fullt synkronisert lysskjema for alle dine kompatible Corsair produkter. Gamingtastatur 1489 NOK 1489 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur