Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst gamingtastatur med rask responstid

Corsair Gaming K63 Wireless Cherry MX Red

  Art.nr: 1002797
  • Trådløst 2,4 Ghz og Bluetooth
  • 100% Anti-ghosting
  • Cherry MX-brytere
  • USB-tilkobling
  • Ramme i aluminium

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 289,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair K63 Wireless er et kompakt, mekanisk tastatur utstyrt med Cherry MX-brytere. 100% anti-ghosting sikrer at hvert tastetrykk er registrert riktig når du spiller The Removable Wrist Support og dedikerte multimediekontroller gjør det praktisk å spille i timer.

Tilkoblinger

Koble til ultra rask 1 ms 2,4 GHz trådløs teknologi optimalisert for spill, Bluetooth® til nettbrett eller smarttelefoner, eller USB-tilkobling med lav latenstid.

Kryptert trådløs tilkobling

128-bits AES trådløs kryptering bidrar til å beskytte tastetrykkene dine fra trådløs avlytting for å holde dine personlige opplysninger sikre.

Kompakt design

Fordi tastaturet er designet for spillere og for de som ikke har mye plass på skrivebordet, har det ikke et tall som gjør det lite og praktisk.

Laget for gaming

Tastene er utstyrt med mekaniske røde Cherry MX Speed-brytere for rask responstid. Fordi K63 Wireless er helt mekanisk, får du presisjonen med hvilken tast du trykker. Med 100% anti-ghosting, trenger du ikke bekymre deg for at tastetrykket ikke blir tatt opp, du kan trykke alle tastene samtidig, og tastaturet svarer fortsatt fort.

1002797 Corsair Corsair Gaming K63 Wireless Cherry MX Red CH-9145030-ND Corsair K63 Wireless er et kompakt, mekanisk tastatur utstyrt med Cherry MX-brytere. 100% anti-ghosting sikrer at hvert tastetrykk er registrert riktig når du spiller The Removable Wrist Support og dedikerte multimediekontroller gjør det praktisk å spille i timer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tilkoblinger Koble til ultra rask 1 ms 2,4 GHz trådløs teknologi optimalisert for spill, Bluetooth® til nettbrett eller smarttelefoner, eller USB-tilkobling med lav latenstid. Kryptert trådløs tilkobling 128-bits AES trådløs kryptering bidrar til å beskytte tastetrykkene dine fra trådløs avlytting for å holde dine personlige opplysninger sikre. Kompakt design Fordi tastaturet er designet for spillere og for de som ikke har mye plass på skrivebordet, har det ikke et tall som gjør det lite og praktisk. Laget for gaming Tastene er utstyrt med mekaniske røde Cherry MX Speed-brytere for rask responstid. Fordi K63 Wireless er helt mekanisk, får du presisjonen med hvilken tast du trykker. Med 100% anti-ghosting, trenger du ikke bekymre deg for at tastetrykket ikke blir tatt opp, du kan trykke alle tastene samtidig, og tastaturet svarer fortsatt fort. Gamingtastatur 5 3 1289 NOK 1289 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur