Gamingtastatur med dynamisk RGB-belysning

Corsair Gaming K55 RGB

  Art.nr: 239664
  • RGB-belysning
  • Anti-ghosting
  • Stillegående og responsive taster
  • Multimediakontroller

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Gaming K55 RGB

Corsair Gaming K55 RGB er et tastatur som kommer med røde meget stillegående og responsive taster. RGB-belysningen lar deg velge mellom ett titalls fargetemaer for bakgrunnsbelysningen. 

Anti-Ghosting

Tastaturet et designet for spill, noe som betyr at den arbeider flere ganger raskere enn et vanlig tastatur. Med anti-ghosting gjør også at du beholder kontrollen når du bruker flere knapper samtidig. Dette er en svært viktig funksjon og kan være avgjørende når det står mellom liv og død på slagmarken.

Stillegående og responsive taster

K55 er utrustet med stillegående og responsive taster som gir deg perfekt følelse av spillet uten at det går utover prestasjonene.

Multimediakontroller

En annen finesse tastaturet har er den lett tilgjengelige multimedia-kontrolleren som er plassert på høyre side av tastaturet over numpaden. Spill av musikk, pause, stopp, hopp over eller juster volumet rett fra tastaturet uten å gå ut av spill eller programmer.

239664 Corsair Corsair Gaming K55 RGB CH-9206015-ND Corsair Gaming K55 RGB Corsair Gaming K55 RGB er et tastatur som kommer med røde meget stillegående og responsive taster. RGB-belysningen lar deg velge mellom ett titalls fargetemaer for bakgrunnsbelysningen.  Anti-Ghosting Tastaturet et designet for spill, noe som betyr at den arbeider flere ganger raskere enn et vanlig tastatur. Med anti-ghosting gjør også at du beholder kontrollen når du bruker flere knapper samtidig. Dette er en svært viktig funksjon og kan være avgjørende når det står mellom liv og død på slagmarken. Stillegående og responsive taster K55 er utrustet med stillegående og responsive taster som gir deg perfekt følelse av spillet uten at det går utover prestasjonene. Multimediakontroller En annen finesse tastaturet har er den lett tilgjengelige multimedia-kontrolleren som er plassert på høyre side av tastaturet over numpaden. Spill av musikk, pause, stopp, hopp over eller juster volumet rett fra tastaturet uten å gå ut av spill eller programmer. Gamingtastatur 3,4 10 549 NOK 549 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingtastatur