Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Behagelig og justerbar fotstøtte til gamingpulten

Mission SG FTS 2.5

  Art.nr: 1009115
  • Tiltfunksjon med låsemekanisme
  • Holdbar metallkonstruksjon
  • Sklisikker

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sitter du ved pulten og gamer eller jobber i time etter time kan det være greit å variere hvordan du har føttene, og der kommer Mission SG FTS 2.5 inn. Den tiltbare fotstøtten kan gi deg og dine føtter mer bekvem sittestilling og hjelpe deg med å holde fokus på det du driver med ved pulten, ikke hvordu skal gjøre av bena.

Mission SG FTS 2.5 fotstøtte gaming

Sikkerhet først

Om du blir litt i ivrigste laget holdes bena fortsatt på plass på fotstøtten på grunn av den sklisikre overflaten.

I pakken:

  • Fotstøtte
  • Låseknapp
  • Bruksanvisning
1009115 Mission SG Mission SG FTS 2.5 FR-09 Sitter du ved pulten og gamer eller jobber i time etter time kan det være greit å variere hvordan du har føttene, og der kommer Mission SG FTS 2.5 inn. Den tiltbare fotstøtten kan gi deg og dine føtter mer bekvem sittestilling og hjelpe deg med å holde fokus på det du driver med ved pulten, ikke hvordu skal gjøre av bena. Sikkerhet først Om du blir litt i ivrigste laget holdes bena fortsatt på plass på fotstøtten på grunn av den sklisikre overflaten. I pakken: FotstøtteLåseknappBruksanvisning Tilbehør 3,6 5 279 NOK 279 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Tilbehør