Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Heftig spillfølelse med gamingsimulator

DXRacer RACING Simulator Table

  Art.nr: 209312
  • Lag din egen gamingsimulator
  • Sammenleggbar
  • Perfekt stativ for ratt, pedaler og girspak
  • Bedre spillfølelse og spillglede
  • Passer de mest populære ratt og tilbehør

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med en DXRacer Racing Simulator øker du spillfølelsen og gjør det mer komfortabelt å spille bilspill hjemme. Du har egne plasser til ratt, pedaler og girspak på enheten og kan sette opp et hissig oppsett for å få en mer autentisk simulator i hjemmet. Ekstra praktisk er det at enheten kan slås sammen ved behov og gjemmes under senga om svigermor kommer på besøk.

Ratt, pedaler og girspak selges separat.

209312 209312 DXRacer DXRacer RACING Simulator Table PS-1000-N Med en DXRacer Racing Simulator øker du spillfølelsen og gjør det mer komfortabelt å spille bilspill hjemme. Du har egne plasser til ratt, pedaler og girspak på enheten og kan sette opp et hissig oppsett for å få en mer autentisk simulator i hjemmet. Ekstra praktisk er det at enheten kan slås sammen ved behov og gjemmes under senga om svigermor kommer på besøk.Ratt, pedaler og girspak selges separat. Tilbehør 4,7 14 1290 NOK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Tilbehør